De Răzvan Mihalașcu,

O femeie din Râmnicu Vâlcea a alertat, joi, Poliția, după ce fiica ei de 10 ani a fost agresată sexual în scara unui bloc de un bărbat necunoscut. Copila le-a povestit părinților că individul ar fi pipăit-o în zona organelor genitale.

Polițiștii au reținut un bărbat de 46 de ani din comuna Scundu (foto) care este cercetat pentru agresiune sexuală, conform Mediafax.

FOTO: Gazetavalceana.ro

„Poliţiştii au reuşit să identifice cu operativitate un bărbat de 46 de ani, din comuna Scundu, bănuit de comiterea faptei. Având în vedere probatoriul administrat, organele de cercetare penală au dispus reţinerea pe 24 de ore a bărbatului, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea”, au anunţat reprezentanţii IPJ Vâlcea.

Individul urmează să fie prezentat instanței, sâmbătă, cu propunere de arestare preventivă.

Citeşte şi:

Cum a explicat managerul Spitalului din Timișoara situația halucinantă în care un medic a dat examenul de specialitate, deși nu a terminat rezidențiatul

Reacție dură a șefei Casei de Sănătate în cazul medicilor mituiți de companiile pharma: „S-a pervertit actul medical! E timpul ca pacienții să nu fie ai medicilor, ci ai spitalelor”

INTERVIU | Les Knight, omul care vrea dispariția voluntară a omenirii pentru salvarea planetei: „România merge în direcţia corectă – mortalitatea e peste natalitate”

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși
HOROSCOP
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși