Mergi direct la conținut »
Fetiţa de 13 ani din Oradea, care şi-a înjunghiat bunica, dată în urmărire naţională
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Fetiţa de 13 ani din Oradea, care şi-a înjunghiat bunica, dată în urmărire naţională

Fetiţa de 13 ani din Oradea, care şi-a înjunghiat bunica, dată în urmărire naţională

Fetiţa de 13 ani din Oradea, care şi-a înjunghiat bunica, dată în urmărire naţională. Poliţiştii orădeni au făcut publică fotografia adolescentei care şi-a înjunghiat bunica şi a dispărut. Bordaş Abigail a plecat de acasă miercuri, în jurul orei 18.30.

Adolescenta are aproximativ 1,60 m înălţime, 53 kg, faţă ovală, ochi căprui, păr şaten închis, de lungime medie, rasă în partea stângă, constituţie slabă, nu are semne particulare şi a plecat de acasă îmbrăcată în maiou negru, blugi scurţi, pantofi sport, negri cu alb.

„Minora a mai fost plecată de la domiciliu în repetate rânduri, fiind găsită de poliţişti de fiecare dată, pe raza municipiului Oradea. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie”, se arată în comunicatul transmis de Poliţie. Între timp, bunica fetei a fost mutată de la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Județean la Chirurgie, starea femeii fiind stabilă, anunță ebihoreanul.ro.

O fată de 13 ani și-a înjunghiat bunica în spate, la Oradea, în seara zilei de miercuri, 8 august, în jurul orei 18:30, într-un apartament dintr-un bloc de pe strada București.Femeia, în vârstă de 65 de ani, a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Bihor.

Citește și

VIDEO/ Marius și Dorel au făcut 15 ore pe drum, din Padova, pentru mitingul din Piața Victoriei: „Am plecat să facem ceva pentru țara asta și tot noi ne-am întors să rezolvăm”

 

Close
Închide
  Close