MENIU CAUTĂ

Fetiță de doi ani, smulsă din brațele mamei la Iași. Femeia a alergat desculță după copilă

Distribuie

Scene uluitoare la Iași, unde o fetiță a fost luată din brațele mamei. Femeia acuzată de răpire internațională a îngenuncheat de durere, după ce fostul ei iubit, însoțit de un executor judecătoresc, a luat-o pe copilă în urma unei decizii definitive a instanței.

Simona a trăit o poveste de dragoste alături de Andrei și, în urma relației, a adus pe lume o fetiță. Din acel moment, tânăra spune că iubitul ei ar fi devenit violent, motiv pentru a decis să plece din Belgia, țară în care locuiau, și să se întoarcă la Iași, împreună cu micuța, notează bzi.ro.

Mai apoi, tânăra mamă a aflat că a fost dată în judecată, fiind acuzată de răpire internațională de minori. În urma unui proces, instanța a stabilit că fetița trebuie să se întoarcă în Belgia, la tată.

Simona a sperat că va rămâne alături de fiica ei, însă s-a trezit la ușa apartamentului cu tatăl copilei de doi ani, însoțit de un executor judecătoresc și de un psiholog. Tatăl a ieșit în fugă cu fiica sa în brațe, spre disperarea Simonei care a țipat după ajutor.

„Fetița are doi ani, nu întelege ce se întâmplă. Tatăl ei i-a adus o jucărie de pluș, e copil, normal că s-a dus în brațele lui. Nu este corect, nu se poate asa ceva”, a spus sora Simonei.

Andrei, fostul iubit al Simonei, și-a luat fetița și a plecat.

„Pot avea grijă de fetiță. Și eu sunt părintele ei””, a spus bărbatul.

Tot la Iași, o altă femeie a fost  obligată să-și dea copiii fostului iubit italian, în urma unei decizii pronunțate de Tribunalul București. Acuzată de răpire internațională, mama s-a trezit la ușă cu executorul judecătoresc venit să-i pe cei doi băieți care au refuzat să plece în Italia împreună cu tatăl lor.

sursă foto: bzi.ro


Citește și EXCLUSIV/Transsexualii au cerut nume și CNP-uri de femei. Vor să se căsătorească și să poată înfia copii


 

Citește mai multe despre Iași și proces pe Libertatea.

Comentarii