De Livia Lixandru,

Prietenii și rudele au sosit la priveghi încă de la primele ore ale dimineții, iar printre cei prezenți a fost și fiica acestuia, pe care a părăsit-o în urmă cu 27 de ani.

Potrivit CIAO.RO, fiica biologică a regretatului Cornel Galeş a spus că a simţit să vină și nu că ar fi cedat la insistenţele altora. Potrivit apropiaților lui Cornel Galeș, Claudia a cerut ca sicriul în care tatăl ei se afla să fie deschis. Cât timp a stat la priveghi, tânăra nu și-a putut stăpâni lacrimile și a mărturisit că și-a iertat părintele pentru greșelile făcute., scrie Cancan.

Conform sursei citate, Claudia nu va sta la înmormântarea tatăului, meseria de stewardesă solicitind-o fix în această zi.

Fratele lui Cornel Galeș nu va fi prezent la înmormântare

Potrivit România tv, Marian Galeş refuză să meargă la înmormântarea fratelui său.  Marian Galeş are o relaţie de mulţi ani cu prezentatoarea Ioana Maria Moldovan. Cei doi au împreună un băieţel. Cornel Galeș a murit în Spania, într-un tragic accident, iar de înmormântara acestuia s-a ocupat fosta lui iubită, Viviana.

Citeşte şi:

1 din 5 români a avut o rudă diagnosticată cu cancer, la un moment dat. Doctoriță bolnavă: ”Cancerul la sân e atât de frecvent încât dacă ar fi fosforescent, am trăi ca printre licurici”

VIDEOREPORTAJ | Vă mai amintiți cum bântuiam, civili și militari nepregătiți, pe străzi în decembrie 1989? Am avut același sentiment însoțind o echipă de geniști irakieni prin ruinele din Mosul

Pilele dezvoltatorilor imobiliari | Cum i-a propus un director Apa Nova unui bucureștean servicii pentru a renunța la plângeri! Procurorii cercetează cazul pentru abuz în serviciu

Cine a prezis exact cum va muri Kobe Bryant. In 2012 a scris: ”Va muri într-un accident de elicopter”
GSP.RO

Cine a prezis exact cum va muri Kobe Bryant. In 2012 a scris: ”Va muri într-un accident de elicopter”

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu
HOROSCOP

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu