Mergi direct la conținut »
Filtre ale Poliției Rutiere, în perioada 13-19 noiembrie. Sunt vizați conducătorii auto și pietonii indisciplinați în trafic
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Filtre ale Poliției Rutiere, în perioada 13-19 noiembrie. Sunt vizați conducătorii auto și pietonii indisciplinați în trafic

Filtre ale Poliției Rutiere, în perioada 13-19 noiembrie. Sunt vizați conducătorii auto și pietonii indisciplinați în trafic

Filtre ale Poliției Rutiere, în perioada 13-19 noiembrie. Poliția Română anunță, prin intermediul unui comunicat, că va intensifica acțiunile în stradă,  în perioada 13–19 noiembrie, pentru prevenirea accidentelor rutiere, prin depistarea și sancționarea celor care pun în pericol siguranța traficului.

În aceste zile, polițiștii vor organiza filtre și acțiuni în stradă, în cinci etape, fiind utilizate și aparate radar. Poliţia Rutieră neagă, totuși, că ar avea normă de amenzi. Ce trebuie să știe toți șoferii!

Filtre ale Poliției Rutiere, în perioada 13-19 noiembrie. Care sunt cele cinci etape:

  1. În ziua de 13 noiembrie, pe șoselele din țară și pe autostrăzi, polițiștii  rutieri şi de ordine publică vor utiliza permanent semnalele luminoase ale autospecialelor. Toți conducătorii de autovehicule verificați vor fi testați în vederea depistării și sancționării faptelor de conducere pe drumurile publice a autovehiculelor de către persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice.
  2. Ziua de 14 noiembrie va fi dedicată combaterii neacordării priorităţii de trecere pietonilor. Pe parcursul întregii zile polițiștii vor desfășura activități pentru combaterea neacordării priorităţii de trecere vehiculelor.
  3. Miercuri, 15 noiembrie, acțiunile vor viza combaterea abaterilor săvârșite de pietoni. Cei care vor staționa sau se vor deplasa neregulamentar pe drumurile publice vor fi în vizorul polițiștilor.
  4. Acțiunile de joi, 16 noiembrie, vizează  sancționarea celor care nu acordă prioritate de trecere pietonilor sau vehiculelor.
  5. În perioada 17 – 19 noiembrie, acțiunile vor fi intensificate pentru depistarea celor care conduc cu viteză excesivă.

CITEȘTE ȘI… Cum arată principesa Karina, care l-a înlocuit pe Nicolae la succesiunea tronului României


 

Close
Închide
  Close