De Cristian Anton,

”Ați văzut ce au făcut ieri? Ați văzut cu siguranță. Cu un cinism îngrozitor, administratorul Elcen, membru PNL Sectorul 1, a comandat o temperatură mult mai mare pentru agentul termic de la Elcen, către Termoenergetica, fostul RADET.

S-a livrat cu 20 de grade mai mult intenționat, nu din greșeală. Au știut ce provoacă. Au știut că vor rămâne sute de locuri fără apă caldă și căldură”, a declarat Gabriela Firea la Parlament.

Primarul Capitalei îl somează pe premierul Ludovic Orban să spună dacă l-a tras la răspundere pe administratorul Elcen.

”Ei au făcut asta politic, pentru că totul se joacă politic. Ce distruge PNL repară PSD, pentru că PSD-ul duce greul. Și nu doar în București, întreaga țară. Așa se întâmplă”, a spus Firea.

Acuzații de sabotaj

Primarul Gabriela Firea a anunțat, sâmbătă, că depune plângere pentru sabotarea sistemului de termoficare deoarece angajații Elcen ar fi efectuat în mod intenționat o avarie gravă, unde ”s-a greșit cu 20 de grade mai mult”.

Acest lucru a dus la oprirea apei calde și a căldurii în Sectoarele 2 și 3, fiind afectate 300 de blocuri.

În replică, reprezentanții Elcen au spus că Gabriela Firea încearcă să arunce vina pe companie pentru avariile din propria curte, iar problemele din Sectoarele 2 și 3 au apărut din cauza rețelei de termoficare aflate în responsabilitatea PMB și nu din cauza creșterii de temperatură.    

Citeşte şi:

Un jurnalist chinez care a publicat imagini din Wuhan a fost dat dispărut de familie

Confesiunea artistei japoneze care trăiește de 20 de ani în România: “Când am ajuns aici, toată lumea îmi cerea numărul de telefon și mă întreba ce salariu am!”

Bilanț oficial: Coronavirusul a ucis 813 persoane. În 24 de ore au murit 89 de oameni!

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 2 aprilie 2020. Scorpionii se lasă cuceriți de emoții negative
HOROSCOP

Horoscop 2 aprilie 2020. Scorpionii se lasă cuceriți de emoții negative