MENIU CAUTĂ
16 Iul. 2018 13:30 , de Theodor Istrate

Fiul este suspectat că și-a ucis tatăl, în Vaslui. Cum arată criminalul

Distribuie

Fiul este suspectat că și-a ucis tatăl, în Vaslui, l-a lăsat fără suflare și apoi a fugit de acasă. Bărbatul de 64 de ani a fost înjunghiat în abdomen, iar crima a fost descoperită vineri dimineață. Duminică, suspectul a fost prins de oamenii legii.

Bărbatul în vârstă de 64 de ani, din satul Crăsnășeni, comuna Tătărăni, a fost găsit mort în locuință, vineri dimineață. La fața locului, oamenii legii au constatat că victima fusese înjunghiată în abdomen, iar crima s-a petrecut în cursul nopții de joi spre vineri.

Principalul suspect în acest caz este chiar fiului bărbatului, o persoană în vârstă de 38 de ani, care locuia împreună cu tatăl său.

Victima a fost găsită într-o baltă de sânge, în locuința sa din Crăsnășeni, de către un vecin care venise să o ia la muncă. De altfel, vecinul respectiv a povestit anchetatorilor că bărbatul de 64 de ani obișnuia să se certe des cu fiul său, pe fondul consumului de alcool. Așa s-ar fi întâmplat și în noaptea de joi spre vineri, însă vecinii nu ar fi intervenit tocmai din cauza deselor scandaluri care se auzeau din locuința celor doi.

Cel care l-a găsit pe bărbatul de 64 de ani înjunghiat a anunțat Poliția la numărul de urgență 112, fiind declanșate cercetări pentru prinderea autorului crimei. Întrucât fiul acestuia nu a fost găsit acasă și, pe baza declarațiilor date de vecini cu privire la certurile dintre cei doi, tânărul de 38 de ani a devenit principalul suspect.

În consecință, polițiștii au început căutarea presupusului autor, fiind vizate, în principal, pădurile din apropierea satului.

În schimb, anchetatorii sunt foarte rezervați în privința suspectului de crimă în acest caz.

”Este prematur să ne pronuțăm cine este persoana bănuită de comiterea omorului. Deocamdată, nu avem decât un mort. Restul sunt supoziții. Nu putem vorbi fără probe. Însă, într-adevăr, este căutat fiul victimei”, a declarat, vineri, pentru Libertatea prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, Sorin Armeanu.

Anchetatorii au luat în calcul și varianta ca bărbatul care și-ar fi ucis tatăl să se fi sinucis în pădurea de lângă sat, unde este căutat cu precădere.

Sursa foto: bzi.ro


Sectorul construcțiilor începe să se desumfle. Scădere de 1,3% pe primele cinci luni în domeniu


 

Citește mai multe despre batran, Crima și Vaslui pe Libertatea.

Comentarii