Mergi direct la conținut »
Fiul lui Kamara a făcut primul transplant de celule stem în Turcia. Imagini de pe patul de spital
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Fiul lui Kamara a făcut primul transplant de celule stem în Turcia. Imagini de pe patul de spital

Fiul lui Kamara a făcut primul transplant de celule stem în Turcia. Imagini de pe patul de spital

Kamara și fosta lui soție se află în Turcia împreună cu băiețelul lor, Leon, în vârstă de cinci ani.  Băiețelul  a fost supus unui prim transplant de celule stem, iar tatăl lui a publicat primele imagini de pe patul de spital.

„Încă un pas pentru Leon a facut: primul transfer de celule stem. Un prim pas important în drumul lui spre o copilărie normală, una în care să alerge, să exploreze lumea din jurul lui și să descopere bucuriile vârstei lui. Mulțumim tuturor celor care ne-au fost și ne sunt alături cu un gând, cu o rugăciune și cu o contribuție la cazul lui Leon. Vă dorim tot ce e mai bun”, a scris Kamara în dreptul imaginilor de pe contul de socializare.

Fiul lui Kamara a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică, la scurt timp de la naștere. Problemele au început în prima zi de viață și i-au afectat micuțului partea stângă a creierului, cea responsabilă de zona motorie. Leon are cinci ani, însă se folosește doar de un braț, poartă pampers, cântărește 10 kilograme și are nevoie de supraveghere permanentă. Băiatul s-a născut cu două luni înainte de termen.

Zilele trecute,  artistul a lansat pe Youtube o melodie care îi este dedicată fiului său, Leon. „Trup și suflet voi lupta/Dau la schimb și viața mea/ în picioare să poți sta/Și să mergi pe calea ta”, sunt câteva dintre versurile melodiei.

Citește și

Casele de pariuri surprind: poți să-ți dublezi miza dacă social-democrații iau locul 1 la alegerile europarlamentare! Ce partid e favorit

Close
Închide
  Close