De Tiberiu Bujdei, Livia Ispas,

Informația a fost confirmată pentru Libertatea de ministrul Sănătății, Nelu Tătaru. Acesta a precizat că managerul și directorul medical și-au depus demisiile la Consiliul Județean.

Surse apropiate situației au declarat pentru Libertatea că trei medici militari de la București vor prelua conducerea spitalului din Suceava.

Conducerea demisionară a SJU Suceava a arătat că nu sunt medicamente în spital și nici sprijin de la autorități. Din 29 martie, spitalul nu mai are Plaquenil, potrivit unor surse din unitatea spitalicească suceveană.

Mangerul Florin Filip pleacă din funcție la numai o săptămână după ce l-a înlocuit pe Vasile Rîmbu. Acesta din urmă a fost suspendat pe 25 martie de președintele Consiliului Județean.

Spitalul Judeţean Suceava este obiectul unei anchete începute de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava. Procurorii au deschis dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor și abuz în serviciu, iar dosarul
osarul a ajuns la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava.

Citeşte şi:

Suceava este noul Colectiv: manageri de spital susținuți politic, achiziții cu firme de casă, o clinică nouă ce stă nedeschisă la Fălticeni și minciuni despre COVID-19

Soțul ”Pacientei zero” de la spitalul din Suceava, decedată de COVID-19, spune că vinovați sunt doctorii: „Nu vă luați după «adevărul» medicilor”

357 de medici și asistenți din România au fost infectați cu coronavirus, mai mult de jumătate dintre ei doar din Suceava

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite