Mergi direct la conținut »
Jurnalistul Florin Negruțiu, după conferința ISU pe tema filmărilor secrete de la Colectiv: „Raed Arafat a trimis azi niște acari păuni la înaintare”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Jurnalistul Florin Negruțiu, după conferința ISU pe tema filmărilor secrete de la Colectiv: „Raed Arafat a trimis azi niște acari păuni la înaintare”

Jurnalistul Digi 24 Florin Negruțiu a reacționat astăzi, pe pagina sa de Facebook, după ce Libertatea a făcut publice imaginile cu intervenția autorităților în seara incendiului din Clubul Colectiv, nedifuzate până acum.

De Dragoș Tănase,

El susține că această probă, ținută la sertar timp de 4 ani, trebuie să ajungă în instanță și toți cei care au ascuns înregistrarea trebuie să plătească penal.

Jurnalistul a amintit și de conferința de presa organizată astăzi de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU), după apariția imaginilor.

„Raed Arafat, pentru care oamenii au ieșit acum câțiva ani în stradă, a trimis azi niște acari păuni la înaintare”, a scris Florin Negruțiu, precizând că „toți șefii încostumați, toate organele competente și responsabile care făceau la Colectiv poze cu ambulanțele, în timp ce oamenii agonizau pe asfalt, trebuie să plătească”.

Acesta nu e un stat, e o cârdășie penală care încearcă să-și șteargă urmele de la locul crimei.

Florin Negruțiu, pe Facebook:

Libertatea a intrat în posesia celor 20 de minute și 40 de secunde filmate chiar de către subofițerul care a însoțit primul echipaj ISU București Ilfov, ajuns la locul dezastrului, și ascunse de superiorii lui.

Din respect pentru victime, redacția a decis să blureze fețele celor aflați în agonie și ale morților.

În rest, filmul este prezentat integral, așa cum a fost realizat el chiar de către salvatori.

Close
Închide
  Close