De Denisa Dudescu,

Este vorba de un șantier din comuna Turcinești, județul Gorj. Vineri, 14 muncitori au primit rezultatele testelor pentru coronavirus și toți lucrătorii au fost infectați. Imediat, activitatea șantierului a fost suspendată pentru o perioadă de 14 zile.

”Principala cauză care a dus la luarea acestei decizii este apariţia a 14 cazuri confirmate cu COVID-19 în rândul lucrătorilor. Dintre aceştia, patru sunt cetăţeni străini, iar alţi patru au domiciliul în alte judeţe. Totodată, a fost instituită măsura de izolare preventivă pentru ceilalţi angajaţi, în cadrul a două locaţii hoteliere de pe raza municipiului Târgu Jiu, unde aceştia erau cazaţi. Suspendarea activităţii a fost decisă şi pentru limitarea transmiterii infecţiei cu SARS-CoV-2 în rândul angajaţilor şi al contacţilor acestora,” a declarat Daiana Militaru, purtătorul de cuvânt al DSP, potrivit Agerpres.

În prezent, toți angajații șantierului sunt internați în spital, iar DSP a deschis o anchetă epidemiologică.

Citeşte şi:

Reacția Episcopiei Hușilor, după ce fostul episcop a fost arestat în dosarul în care e acuzat de viol: ”Regretăm sminteala creată de acest caz”

Atac în stil mafiot în Buzău: ”Ne-au bătut și ne-au amenințat cu moartea!”

Ludovic Orban, după întâlnirea cu reprezentanţii băncilor: „Trebuie să susţinem puternic cetăţenii care vor să îşi cumpere case”

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO
Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor
HOROSCOP
Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor