Pe raza localităţii de frontieră Rediu, judeţul Botoşani, oamenii legii au observat mai multe persoane care se aflau lângă malul râului Prut şi încărcau într-un automobil de teren colete voluminoase. Când i-au văzut pe polițiștii de frontieră, suspecții au abandonat cutiile și au plecat cu mașina.

Oamenii legii i-au cerut șoferului să oprească autoturismul, însă acesta nu s-a conformat și a continuat să circule cu viteză. Ca urmare, polițiștii au folosit armamentul din dotare, fiind executate mai multe focuri de avertisment în plan vertical și spre pneurile mașinii, însă nici de această dată conducătorul auto nu a oprit.

Din cauza vitezei şi a faptului că roțile automobilului fuseseră avariate de gloanțe, șoferul a acroșat un copac, iar ocupanţii acestuia, profitând de întuneric, au abandonat mijlocul de transport şi au fugit.

„Polițiștii de frontieră botoşăneni au descoperit și confiscat, în urma unei acțiuni desfășurate în zona de competenţă, 11.880 de pachete cu ţigări de contrabandă, în valoare de peste 142.560 de lei, ce urmau să fie introduse ilegal în România”, se arată într-un comunicat emis de Poliția de Frontieră Iași.

Cercetările în acest caz continuă, autoritățile din Republica Moldova fiind informate de cele întâmplate la graniță.

Citeşte şi:

Mărturia unui taximetrist român din Londra: „99% am coronavirus! Am sunat un medic și mi-a spus că simptomele corespund”

Iubirea de oameni, mai presus decât frica de coronavirus. Povestea unei femei din Bârlad, ”îngerul păzitor” al celor bătrâni și necăjiți

Cum a conceput copiii, cât timp era la pușcărie. Borcea: N-am fost niciodată la camera nupțială
PARTENERI - GSP.RO
Cum a conceput copiii, cât timp era la pușcărie. Borcea: N-am fost niciodată la camera nupțială
Horoscop 2 iulie 2020. Săgetătorii se confruntă cu chestiuni financiare arzătoare ce pot fi amânate
HOROSCOP
Horoscop 2 iulie 2020. Săgetătorii se confruntă cu chestiuni financiare arzătoare ce pot fi amânate
RECOMANDĂRI