De Mihai Niculescu,

Într-un video cu vizita făcută de CEO Amazon apare un student care nu a fost deloc impresionat după ce a aflat identitatea oaspetelui de seamă, relatează Business Insider.

Bezos a apărut pe neașteptate – desigur, pentru elevi- la clasa de informatică sponsorizată de compania sa prin programul Future Engineer Amazon, care finanțează mii de cursuri de informatică din întreaga țară.

Jeff Bezos a fost însoțit de câțiva programatori, dar și de jurnaliști. Însă nu proprietarul Amazon s-a făcut cu adevărat remarcat în imaginile care au devenit virale, ci elevul care a avut reacția ieșită din comun.

În timp ce Bezos discuta cu profesorul, un elev cu o glugă neagră s-a întors pentru a întreba persoana din spatele său despre bărbatul din față.

„Cine este Jeff Bezos?” întreabă acesta, de două ori.

Când persoana îi spune elevului că Bezos este directorul general al Amazon, elevul nu pare deloc impresionat. Se întoarce la loc pe scaun și ridică mâinile într-un gest care vrea să spună „Ce să spun, mare lucru”.Potrivit publicației „The Washingtonian” profesoara clasei, Ramona Hutchins, și-a dat seama că doar aproximativ trei dintre cei 15 elevi ai săi l-au recunoscut pe Bezos.

Tatăl unuia dintre copiii intoxicați cu gaze la Școala 133: «A fost cumplit»
Recomandări

Tatăl unuia dintre copiii intoxicați cu gaze la Școala 133: «A fost cumplit»

Însă, directorii generali ai companiilor din zona high-tech nu se bucură de aceeași popularitate precum alte celebrități și persoane publice. Într-un sondaj Morning Consult din 2016, oamenii au fost întrebați despre părerile lor cu privire la diverși directori și aproximativ jumătate au spus că nu au auzit despre Bezos sau nu au avut o opinie despre el.

În clasamentul popularității, Jeff Bezos apare după CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg (31%) și CEO-ul Apple Tim Cook (44%), dar se situează în fața directorului Microsoft Satya Nadella (59%).

Sursa foto: Business Insider

Citeşte şi:

Mesajul regizorului Alexander Nanau după cel mai recent premiu câștigat de filmul Colectiv: ”Dacă vor o societate normală, oamenii trebuie să se implice”

Ce-și doresc doi soți care trăiesc acum într-un azil: ”Visez că-mi voi lua soția de mână și vom mai trece o dată pragul casei”

Cum s-a desfășurat cel mai lung zbor comercial din lume. Motivul pentru care pasagerii și piloții au fost monitorizați îndeaproape în timpul celor 19 ore

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 21 ianuarie 2020. Peștii se găsesc dominați de gânduri negre
HOROSCOP

Horoscop 21 ianuarie 2020. Peștii se găsesc dominați de gânduri negre