Mergi direct la conținut »
A fost bătut recordul celui mai distribuit tweet din istorie. Ce conține mesajul distribuit de 4,6 milioane de ori
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > A fost bătut recordul celui mai distribuit tweet din istorie. Ce conține mesajul distribuit de 4,6 milioane de ori

A fost bătut recordul celui mai distribuit tweet din istorie. Ce conține mesajul distribuit de 4,6 milioane de ori

Un mesaj postat pe Twitter de miliardarul japonez Yusaku Maezawa a devenit cel mai distribuit tweet din istorie după ce în doar două zile a fost distribuit de 4,6 milioane de ori, scrie BBC News.

Mesajul anunță că 100 de persoane alese aleator dintre cei care vor distribui postarea vor primi 1 milion de yeni japonezi, un fel de loterie online.

Yusaku Maezawa a publicat pe 5 ianuarie mesajul pentru a marca faptul că platforma sa de îmbrăcăminte ZoZoTown a făcut vânzări de peste 10 miliarde de Yeni japonezi în perioada Crăciunului și a Anului Nou.

Maezawa, care potrivit Forbes are o avere de 2 miliarde de dolari, a devenit celebru după ce a fost fost bateristul formaţiei de muzică punk Switch Style și apoi a intrat în afaceri. El este și primul pasager particular care va zbura în jurul Lunii cu ajutorul companiei pentru explorări spaţiale a miliardarului american Elon Musk, SpaceX

Tweetul postat de miliardarul japonez a întrecut în numărul de distribuiri un ”post” publicat în 2017 de un adolescent american care şi-a asigurat provizia de „chicken nuggets” pe un an după un tweet viral în care solicita ajutorul pentru a obţine acest fel de mâncare de la lanţul Wendy’s.

Pe locul al treilea în clasament se află un selfie al lui Ellen DeGeneres, realizat în 2014 alături de mai multe vedete de la Oscaruri.


Citește și: GALERIE FOTO | Cele mai îndrăznețe ținute de la Globurile de Aur 2019. Vedetele au impresionat pe covorul roșu


 

Close
Închide
  Close