Mergi direct la conținut »
Fost subofițer la Serviciul de Informaţii şi Protecţie Internă, găsit spânzurat la Brăila. Ce cred polițiștii
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Fost subofițer la Serviciul de Informaţii şi Protecţie Internă, găsit spânzurat la Brăila. Ce cred polițiștii

Fost subofițer la Serviciul de Informaţii şi Protecţie Internă, găsit spânzurat la Brăila. Ce cred polițiștii

Un fost subofițer la Serviciul de Informaţii şi Protecţie Internă Buzău, în vârstă de 50 de ani, a fost găsit spânzurat în Brăila. Omul locuia la părinții săi și a fost descoperit fără viață de aceștia, într-o magazie.

De Mihai Niculescu,

Bărbatul a fost subofițer în cadrul instituției cunoscute mai ales sub numele de ”Doi și-un sfert”, serviciul de informații din subordinea MAI.

El a fost găsit marţi seara spânzurat într-o anexă a locuinţei părinteşti din municipiul Buzău, arată Mediafax.

Potrivit unor surse judiciare, el a fost descoperit de părinții săi.

„Bărbatul, fost subofiţer în cadrul Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă Buzău, se pensionase în urmă cu un an, dar suferea de depresie din cauza divorţului şi a unor probleme financiare”, arată sursele citate.

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru moarte suspectă, potrivit Inspectoratului de Poliție Județeană Buzău.


Citește și: FOTO | Cum arată sânii unei paciente care spune ca a fost operata de falsul medic italian Matteo Politi. Doctorul Radu Ionescu: „Situația acestui impostor este mult mai gravă. Mă refer la mutilările pe care le-a efectuat”


 

Close
Închide
  Close