Mergi direct la conținut »
Fosta soție a lui Kamara dezvăluie ce face cu banii câștigați din videochat
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Fosta soție a lui Kamara dezvăluie ce face cu banii câștigați din videochat

Fosta soție a lui Kamara dezvăluie ce face cu banii câștigați din videochat

Mamă a unui băiețel, Oana, fosta soție a lui Kamara, este una dintre puținele femei care au recunoscut că fac videochat pentru a câștiga bani.

Vestea că Oana a câștigat recent premiul cel mare la un festival internațional de videochat a stârnit multe reacții, însă bârfele nu au deranjat-o deloc pe frumoasa brunetă.

„Am fost foarte emoționată când am primit premiul. Momentan nu se schimbă nimic în viața mea. Până nu îmi realizez obiectivul să fiu independentă, nu mă las de această meserie. Videochat-ul mă ajută să plătesc facturile și întreținerea, aș minți dacă aș spune că este așa”, a declarat Oana Kamara potrivit Click.

De asemenea, aceasta a mai declarat că lucrurile nu sunt atât de roz pe cum par.

„Nu este o meserie ușoară, trebuie să fii mereu pozitivă. Lucrez câte opt ore pe zi, dar mai am și zile libere. Părinții îmi înțeleg motivul pentru care fac asta. Am ajuns să fac toate sacrificiile acestea pentru copil și mă bucur că pe moment sunt total independentă”, a declarat Oana.


CITEȘTE ȘI: Caz emoționant! S-a trezit după 12 ani din comă. Cine a fost alături de el zi și noapte


 

Close
Închide
  Close