Muzeul Petrolului din Moreni, județul Dâmbovița nu mai funcționa din 2010, iar clădirea ar fi trebuit demolată, scrie Gazeta Dâmboviței. Familia Neacșu locuiește la câșita metri de imobilul aflat în paragină. Cei doi pensionari se tem că ruina s-ar putea prăbuși peste casa lor.

„Pică mereu cărămizi, au căzut geamurile…se aud mereu buşituri. Ne este teamă să mai stăm în casă. Oricând se poate prăbuşi peste noi!”, a mărturisit Elena Neacşu,  73 de ani, pentru sursa citată.

„Am auzit că a fost propusă pentru demolare… Nu ma interesează a cui este, mă interesează doar să o dărâme înainte să se prăbuşească peste casa noastră.”, a spus Gheorghe Neacşu (78 de ani), soțul femeii.

Fostul Muzeu al Petrolului din Moreni e în paragină (1)Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Fostul Muzeu al Petrolului are doi proprietari. Un sfert din acesta este deținut de Consiliul Județean Dâmbovița, iar restul de o persoană fizică. Potrivit sursei citate, Consiliul Județean Dâmbovița a emis, în octombrie 2016, o autorizație de demolare.

Clădirea trebuia demolată în decurs de un an, însă termenul a fost prelungit pentru că proprietarul majoritar nu dispune de banii necesari pentru demolare. Autoritățile spun că, fără acordul proprietarului majoritar, nu pot interveni ca să pună la pământ ruinele.

DOCUMENTE dintr-un mare spital din țară. Ce apare scris în fișele unor bolnavi de la urgențe: „Doamna doctor spune că e plătită la oră, refuză să vadă pacientul”
Recomandări
DOCUMENTE dintr-un mare spital din țară. Ce apare scris în fișele unor bolnavi de la urgențe: „Doamna doctor spune că e plătită la oră, refuză să vadă pacientul”