Mergi direct la conținut »
Fostul șef al IPJ Sibiu a revenit în funcție. A fost mutat de la conducere după scandalul ursului împușcat
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Fostul șef al IPJ Sibiu a revenit în funcție. A fost mutat de la conducere după scandalul ursului împușcat

Fostul șef al IPJ Sibiu a revenit în funcție. Acesta fusese mutat de la conducerea instituției anul trecut, după scandalulul puiului de urs care a fost împușcat.

Comisarul-șef Tiberiu Ivancea a revenit la conducerea IPJ Sibiu la aproape jumătate de an de când a fost detașat temporar la București, ca director adjunct al Direcției de Investigații Criminale din cadrul IGPR.

„Începând de astăzi, la cerere și cu aprobarea Ministrului Afacerilor Interne, comisarul șef Tiberiu Ivancea a revenit pe funcția deținută anterior, șef al Inspectoratului Județean Sibiu”, a declarat pentru Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu, potrivit Turnlul Sfatului.
Tiberiu Ivancea a fost detașat în cadrul IGPR pe 2 noiembrie 2016, după scandalul ursului din Sibiu împușcat mortal pentru că rătăcea pe străzile orașului. Ordinul ca animalul să fie împușcat fusese dat de un subordonat al lui Ivancea, iar acesta a susținut că s-a procedat corect. Pe de alta parte, moartea ursului a stârnit un val de revoltă la nivel național.
FOTO: tribuna.ro
Close
Închide
  Close