Mergi direct la conținut »
Fotbalistul Daniel Chiriță se bazează pe munca de echipă pentru a reuși în ”Ultimul Trib”
Ştiri Libertatea > Ştiri > Fotbalistul Daniel Chiriță se bazează pe munca de echipă pentru a reuși în ”Ultimul Trib”

Fotbalistul Daniel Chiriță se bazează pe munca de echipă pentru a reuși în ”Ultimul Trib”

Fotbalistul Daniel Chiriță se bazează pe munca de echipă pentru a reuși în ”Ultimul Trib”. Acesta, fost jucător la Petrolul și Rapid, este unul dintre membrii tribului de sportivi din Madagascar. În vârstă de 44 de ani, Chiriță a jucat alături de Naționala României și alături de ”Generația de Aur”, iar de curând a câștigat Campionatul Mondial alături de Naționala Artiștilor.

În plus, Chiriță are în prezent și o școală de fotbal la care lucrează alături de aproape 400 de copii.Fotbalistul recunoaște că nu îl sperie plecarea în Madagascar, având în vedere că de-a lungul timpului a avut parte de perioade îndelungate de antrenamente grele, dar și de condiții pe măsură. ”Am fost plecat din țară foarte mult, în Rusia am prins și condiții grele, cu patru antrenamente pe zi, uneori și la -15 sau -20 de grade. Îmi plac provocările de genul acesta, iar la vârsta mea mă ambiționează. O să văd cum e echipa, abia aștept să îi cunosc, să văd cum gândesc. Eu am făcut performanță într-un sport de echipă și știu că e important să rămânem uniți chiar și atunci când, de exemplu, unul mai greșește la o probă”, a mărturisit Daniel Chiriță, care a fost încurajat de familie să accepte provocarea din ”Ultimul Trib”.

”Ultimul Trib”, noua provocare lansată de Antena 1 va trimite trei grupuri extrem de curajoase și de puternice într-o aventură într-un tărâm plin de pericole și de neprevăzut: Madagascar! Lor li se alătură, din postura de prezentator, actorul Octavian Strunilă! Tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriță, Ioana Șulea, Mircea Zamfir și Roxana Chiperi. Cei șapte sportivi își vor măsura puterile cu tribul format din vedete și cu cel format din oameni de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Șerban și cuplul format din Gabriela Popa și Silviu Geandra.

Citește și

CORESPONDENȚĂ DIN GRECIA | Imagini dezolante din satul Mati, una din cele mai lovite zone de incendiu. Aici se află taverna unde au fost găsiți carbonizați 26 de oameni

 

Close
Închide
  Close