Mergi direct la conținut »
Foto&Video | Impresionant! El e Ferrari, pisoiul cu roţi!

Motănelul a fost salvat de medicul Cătălin Popescu, care l-a operat după ce un un câine l-a atacat şi i-a rupt coloana, rămânând astfel paralizat în partea din spate. Veterinarul i-a pus un nume cât se poate de sugestiv, Ferrari, pentru că după intervenţia chirurgicală i-a montatun dispozitiv pe roţi ce-i permite animalului să se mişte în voie, aproape ca o pisică normală.
„Când vede mâncare o ia la fugă, chiar dacă are roţi. Norocul lui, dacă pot spune aşa, este că i s-a întâmplat necazul când era foarte mic, aşa că s-a obişnuit. Stă cu noi la cabinet toată ziua şi este iubit de toţi. Îi place să fie mângâiat şi luat în braţe. Dacă nu l-am fi operat nu ar fi trăit”, ne-a spus medicul Cătălin Popescu.
Acum, nu numai că motănelul este bine, dar, pentru cele cinci luni ale lui, e un grăsuţ. A devenit imediat vedeta cabinetului veterinar pentru că se plimbă nestingherit pe roţile sale, printre toate animalele aduse acolo.

Prietenul cel mai bun, un motan fără un ochi

Cătălin Popescu mai are acasă încă nouă pisici, dar pe Ferrari nu l-a putut duce. Pisicile s-au speriat de cadrul lui şi, în plus, motaanul cu roţi are nevoie permanentă de îngrijiri. „Este ca un om bolnav. Are nevoie de scutece noaptea, trebuie dat cu creme dermatologice de bebeluşi ca să nu facă răni. Mănâncă însă de toate şi este foarte prietenos. Are şi un prieten, pe Jack, care nu are un ochi. A fost singura pisică care l-a acceptat, şi care nu s-a speriat de roţi. Nu ştim dacă Ferrari va trăi foarte mult, pentru că nu se dezvoltă ca o pisică normală, dar cât va fi, noi îl vom iubi”, ne-a spus Irina Popescu, medic veterinar si soţia lui Cătălin.
Clienţii cabinetului veterinar s-au obişnuit cu Ferrari. Vorbesc cu el, îl mângâie şi îl răsfaţă. Chiar dacă are doar două picioare, mâţa are ceea ce şi-ar dori multe pisici care se caţără în copaci: iubire necondiţionată din partea tuturor.
 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close