”Prim-vicepreşedintele Comisiei Europene Frans Timmermans, responsabil pentru o mai bună legiferare, relaţii interinstituţionale, statul de drept şi Carta drepturilor fundamentale, se va afla într-o vizită oficială, în România, în perioada 28 februarie – 1 martie 2018”, este anunţul Comisiei Europene.

Nu au fost făcute publice detalii privind întâlniriile pe care le va avea la București și nici programul complet al vizitei sale.

Frans Timmermans este unul dintre oficialii europeni care s-au interesat cel mia mult despre situația juridică din România și, în timpul unei vizite a ministrului Justiției Tudorel Toader la Bruxelles, a purtat discuții ample cu acesta pe tema reformei justiţiei şi combaterii corupţiei. De aceea este de așteptat ca subiectele justiției să se afle pe ordinea de zi a discuțiilor pe care le va purta prim-vicepreședintele CE cu oficialii români.

Vizita a fost anunțată în ziua în care Tudorel Toader a anunțat că va demara procedurile de revocare din funcție a procurorului șef al DNA, Laura Codruța Kovesi.


Citește și: JURNAL DE FRONT DIN AFGANISTAN. Ziua 7: Puștiul din turelă- VIDEO


Serena Williams - Maria Sharapova, meciul șoc de la US Open. „Nu voi mai pierde vreodată în fața acelei ticăloase!”
GSP.RO

Serena Williams - Maria Sharapova, meciul șoc de la US Open. „Nu voi mai pierde vreodată în fața acelei ticăloase!”