MENIU CAUTĂ
08 Ian. 2018 16:04

Fratele lui Radu Mazăre a plecat și el în Madagascar. Avocat: „Promite că se întoarce”

Distribuie

Fratele lui Radu Mazăre a plecat și el în Madagascar, în vacanță, a anunțat luni avocatul acestuia, la Înalta Curte de Casație și Justiție. 

Luni, la ICCJ, era programat un nou termen într-un dosar în care fraţii Mazăre sunt acuzaţi de fapte de corupţie în legătură cu construirea de locuinţe sociale în campusul „Henri Coandă” din Constanţa. Avocatul lui Alexandru Mazăre a anunțat că fratele lui Radu Mazăre a plecat și el în Madagascar, dar că a promis că se întparce, transmite Agerpres.

Radu Mazăre a fugit în Madagascar de Crăciun. Fostul primar al Constanței și-a pus în aplicare planurile mai vechi și, potrivit unor apropiați, se pregătește de o mai lunga ședere în insula din Oceanul Indian. În Madagascar, fostul primar al Constanței are un complex de bungalouri.

În primăvara anului 2012, în vremea când era primar al Constanței, Radu Mazăre a mers în vacanță în Madagascar, iar la întoarcere s-a arătat foarte încântat de ceea ce a găsit acolo, dar și de oportunitățile de afaceri. Drept urmare, a luat decizia de a concesiona de la un trib, pe o perioadă de 99 de ani, un teren. Mai exact, era vorba de 1,8 hectare de teren pe malul oceanului, într-un golf în nordul Madagascarului, pentru care a plătit, potrivit declarației sale la momentul revenirii în țară, 1 euro pe metru pătrat.

În faza de judecată, Radu Mazăre are patru dosare, între care două la ICCJ, instanţă care a fost sesizată de oamenii legii cu privire la plecarea fostului primar al Constanţei.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Constantin Cotimanis pregătește o emisiune culinară
Loading...
Comentarii