De Alina Vlad,

În urmă cu trei zile, inginerul de 74 de ani a fost condamnat la închisoare pe viaţă pentru sechestrarea şi violarea fiicei sale, Elisabeth, timp de 24 de ani, dar şi pentru moartea unuia dintre fiii născuţi în urma incestului.

Penitenciarul Graz-Karlau este al treilea ca mărime din Austria, are o capacitate de 522 de camere şi se întinde pe nu mai puţin de 67.000 de metri pătraţi. În general, în această închisoare îşi execută penitenţa infractorii periculoşi, cu pedepse de la 10 ani la detenţie pe viaţă.

Pe Josef Fritzl nu-l aşteaptă vremuri bune din punctul de vedere al… socializării, mai ales că toţi deţinuţii au fost revoltaţi că tatăl incestuos va fi “găzduit” la puşcăria lor şi au promis că îi vor face zile fripte.

Pe de altă parte însă, “monstrul din Austria” va fi un “vieţaş” de lux.

3952-134044-89inchisoareagrazkarlau.jpg

3952-134045-89celuladelux.jpgUn medic psihiatru îl va supraveghea permanent

El va sta singur într-o celulă mai spaţioasă şi mult mai aerisită decât pivniţa mizerabilă în care şi-a ţinut captivă fiica şi trei dintre copiii rezultaţi în urma incestului. În plus, în celulă va avea un calculator, televizor color cu zeci de programe, şi, dacă va dori, va putea chiar să-şi aducă un colocatar, trebuind să aleagă între o pisică, un câine, un hamster şi un papagal. Până când va fi transferat, însă, după data de 9 aprilie, Fritzl va urma un tratament psihiatric intensiv, care va continua şi la închisoare.

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”
Recomandări

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”

Va putea să-şi ia un animal de companie

Lui îi va fi repartizat un medic special, care să-l evalueze periodic şi, conform unor surse din presa austriacă, să-l împiedice să se sinucidă. Aceleaşi surse susţin că bătrânul puşcăriaş va putea acorda şi interviuri şi va primi şi vizite. Deocamdată, Fritzl se pregăteşte să acorde interviul vieţii, pentru care va primi 1,5 milioane de euro. El a declarat că va dona banii familiei sale, înglodată în datorii uriaşe.

3952-134049-asa.jpg

 A fost apărat de un avocat-actor

Rudolf Mayer, avocat, 60 de ani. A terminat şcoala de actorie, a jucat într-o serie de piese de teatru. S-a apucat să studieze Dreptul abia la vârsta de 29 de ani. După ce a anunţat că va fi avocatul lui Fritzl, Rudolf Mayer a primit nenumărate ameninţări cu moartea.

Adrian Sina, „Ambasador” pentru armata pakistaneză. Postarea jignitoare pusă pe Instagram
Recomandări

Adrian Sina, „Ambasador” pentru armata pakistaneză. Postarea jignitoare pusă pe Instagram

3952-134046-89avocatfritzl.jpg

Procuroarea Christiane Burkheiser (foto jos), în vârstă de numai 33 de ani, a preluat cazul de la predecesorul ei, în urmă cu doar zece luni. Presiunea exercitată de acest caz a determinat-o pe Christiane să se reapuce de fumat, după 5 ani de abstinenţă.

3952-134047-89procuroareepa.jpg

Soarta lui Josef Fritzl a fost decisă de judecătoarea Andrea Humor (48 de ani, foto jos). Magistrata este căsătorită şi este mamă a doi copii. Ea a câştigat notorietate după ce a judecat un caz legat de o serie de abuzuri sexuale la un seminar din Sankt Polten. Humor e expert în criminalitate sexuală.

3952-134048-89judecatoareepa1.jpg

Tatăl-incestuos, luat la mişto

Doi actori austrieci au jucat o scenă desprinsă din viaţa lui Josef Fritzl în faţa presei adunate la tribunalul din oraşul St. Polten.

 3952-134050-89protest.jpg

Bărbatul care-l întruchipa pe monstrul incestuos, mânjit de sânge la gură, şi-a agăţat de haine mai mulţi prunci-păpuşi, lăsând să se înţeleagă că bătrânul ar fi un canibal “consumator” de copii. Elisabeth Fritzl e întruchipată de o actriţă ca o femeie naivă.

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult
HOROSCOP

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult