Produse din plante cu rol foarte important pentru problemele oculare
Vizual Forte – este un supliment nutritional care ajuta la mentinerea sanatatii ochiului si imbunatateste vederea. Produsul contine: luteina, afine, betacaroten, vitaminele E si C, zinc si cupru si va poate scapa de sindromul ,,ochilor obositi,, ori de infectiile oculare. Tratamentul se face 2-3 luni si se repeta dupa o pauza de doua luni. Protejeaza retina si cristalinul, ajuta la adaptarea vederii la intuneric, previne procesul de degenerescenta si ajuta la scaderea colesterolului si trigliceridelor. Prezenta afinului (insulina vegetala) ajuta la scaderea glicemiei si e util in retinopatie diabetica. Se poate folosi preventiv, ca tratament pentru glaucom, cataracta, retinita pigmentara, hemeralopie, fragilitate vasculara. Prezentare: flacon cu 30 de tablete. Administrare: 1-3 tablete/zi, in functie de diagnostic. Pret: 110.000 lei.
Vitavision – produsul are o mare concentratie de extract de afin, bioflavonoide, betacaroten, extract de galbenele (cu bogat continut de luteina). Datorita acestei combinatii ochiul primeste o ingrijire complexa. Protejeaza impotriva razelor ultraviolete si a altor radiatii (PC), fiind util pentru orice afectiune oculara. Datorita concentratiei mari de afin poate fi folosit si de persoanele cu diabet, ajutand la scaderea glicemiei. Prezentare: flacon cu 30 de tablete. Administrare: 2 tablete/zi. Pret: 215.000 lei.
Ulei de catina – Sub forma de capsule sau de ulei, produsul are o concentratie mare de caroten, avand un rol important in stagnarea si regresia miopiei, hipermetropiei, hemeralopiei, prezbitismului, glaucomului si cataractei. Protejeaza ochiul impotriva radiatiilor. Cateva picaturi de ulei se aplica si pe pleoapa superioara, pentru limpezirea vederii. Prezentare: ulei si capsule cu ulei de catina, cu diverse concentratii. pret: 45.000-150.000 lei.
Mentafin – e un bun ameliorator al vederii, inclusiv cea nocturna. Poate fi administrat in cazul durerilor de cap, racelilor, gripei, ca decongestionant, reconfortand organismul. Daca aveti tendinta spre constipatie, trebuie micsorata doza. Prezentare: flacon cu 20 de comprimate. Administrare: 1-3 capsule/zi. Pret: 40.000 lei.
Mirtillo – este un extract din fructe de afin. Poate fi folosit in toate afectiunile retinei, inclusiv in retinopatie diabetica si degenerativa, miopie forte sau vedere nocturna deficitara, previne instalarea cataractei ori glaucomului si scade glicemia. Prezentare: flacon cu 70 de capsule. Administrare: 2 capsule de 2 ori/zi. Pret: 200.000 lei.
Pentru a nu avea probleme oculare folositi din timp Seleniu organic activ pe care il gasiti in Pharmasel. Impreuna cu seleniul, contine si vitaminele E si C. Prezentare: flacon cu 70 de capsule. Administrare: doua tablete/zi.
Produsele prezentate le puteti gasi in magazinele de produse naturiste din str. Baia de Fier nr. 5 (din str. Sf. Vineri, tramvaie: 16, 40, 5, 14) si din str. Matei Voievod 135, strada de la intersectia Vatra Luminoasa cu sos. M. Bravu.

Rebecca, fiica cea mare a Anamariei Prodan, a devenit cea mai tânără conducătoare de club din Liga 1!
GSP.RO
Rebecca, fiica cea mare a Anamariei Prodan, a devenit cea mai tânără conducătoare de club din Liga 1!
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor
HOROSCOP
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor