Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Furtuna a făcut ravagii în Hunedoara. Mașini avariate, blocuri rămase fără acoperiș și drum blocat de copacii doborâți de vântul puternic

Furtuna a făcut ravagii în Hunedoara. Mașini avariate, blocuri rămase fără acoperiș și drum blocat de copacii doborâți de vântul puternic

Şapte blocuri au rămas fără acoperiş şi cinci autoturisme au fost avariate în municipiul Hunedoara, noaptea trecută, din cauza vântului puternic, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

De Dragoș Tănase,

Bucăţi de tablă au fost luate de vânt şi purtate până în grădinile blocurilor, iar în două zone ale orașului resturile de acoperişuri şi ramurile de copaci rupte vânt s-au prăbuşit peste maşini, fiind avariate cinci autoturisme, informează Agerpres.

De asemenea, din cauza copacilor doborâţi de vânt, drumul care face legătura între localităţile Peştiş şi Almaş a fost blocat, dar în această dimineață pompierii militari au reuşit să restabilească circulaţia.

De altfel, pompierii militari din Hunedoara şi Deva au intervenit pe timpul nopţii şi încă acţionează pentru îndepărtarea crengilor rupte şi a bucăţilor de tablă smulse de vânt.

La intervenții au fost deplasate două autospeciale de capacitate medie şi una folosită la descarcerarea grea.

Judeţul Hunedoara se află sub avertizare Cod portocaliu de vânt puternic, cu viteză la rafală de 120-140 km/h în zona de munte, la peste 1.800 de metri altitudine, până la ora 12.00.

FOTO: hunedoaralibera.ro

Close
Închide
  Close