MENIU CAUTĂ

Gabriela Firea, lămuriri în legătură cu otrava pentru șobolani împrăștiată prin parcuri

Distribuie

Primarul General Gabriela Firea a vorbit la începutul ședinței de consiliu de astăzi despre otrava pentru șobolani care a fost găsită pe iarba din câteva parcuri din București.

De câteva zile s-a constatat faptul că în câteva parcuri din Capitală au fost vandalizate cutiile cu otravă pentru rozătoare. Este un fapt fără precedent. Aceste cutii se montează de ani de zile în toate parcurile din România. Sunt proceduri standard. Din 16.000 de cutii cu granule 30 au fost vandalizate în parcurile regela Mihai ( Herăstrău- n.r.), Cișmigiu, Kiseleff, Regina maria și Crângași. În acest moment ALPAB, dar și compania care are contractul cu deratizare au făcut plângerea penală la Poliție. Așteptam să vedem cine sunt făptașii (…) Angajații ALPAB au strâns aceste granule. S-a făcut o curățare. Patrulele Poliției Locale verifică toate zonele în care sunt amplasate cele 16.00 de cutii. Încercăm să montăm camere de supraveghere”, a declarat primarul general.

Primăria Capitalei a anunțat astăzi că mai mai multe grăunțe cu otrava pentru șobolani a fost aruncată pe iarba din parcurile Cișmigiu și Herăstrău și că poliția caută vinovații.

CITEȘTE ȘI:

DOCUMENT / Legea offshore, noua Roșia Montană. Petroliștii primesc scutiri de taxe și derogări de la legea patrimoniului

 

Citește mai multe despre parcuri, primaria capitalei și şobolani pe Libertatea.

Comentarii