De Ciprian Iana,

”O dată în plus, va transmit tuturor să vă protejați, să nu luați în glumă îpericolul coronavirusului de tip nou, să stați cât puteți de mult în casă, dacă nu sunteți cadre medicale, farmaciști, lucrători în serviciile economice vitale, de apărare și din magazinele alimentare”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Edilul-șef al municipiului București a continuat: ”Stă în voi șansa noastră ca națiune să trecem cu bine peste pandemie! Din puținul fiecăruia facem mult pentru toți! Doamne-ajută!”.

În mesajul postat pe Facebook, Gabriela Firea a dezvăluit cum, în urmă cu un an, era pe patul de spital, din cauza unei afecțiuni gastrointestinale.

”Acum un an, eram pe patul de spital, în prima zi după terapia intensivă necesară unei intervenții chirurgicale dificile, în urma unei afecțiuni gastrointestinale grave.

Dumnezeu și echipa medicală de la Spitalul Cantacuzino au făcut cu mine o minune și azi sunt perfect sănătoasă, capabilă să-mi continui viața.

Ceea ce mi s-a întamplat mie, anul trecut, nu am putut preveni. Nu m-am putut apară. Pur si simplu organismul a cedat. Ca mine, multe alte persoane”, a mai notat Gabriela Firea pe Facebook.

Citeşte şi:

Monica Anisie: ”Nici un stat din lume nu a pus problema înghețării anului școlar”. Recomandări pentru elevii de clasele a VIII-a și a XII-a

Apel la solidaritate lansat de FRF. Sfaturi pentru fotbaliștii români care activează în străinătate

Curs valutar 24 martie 2020 | Leul pierde teren în raport cu euro, dar s-a apreciat față de dolarul american. Unde găsim cel mai bun curs