Mergi direct la conținut »
Gabriela Firea: Metroul din Drumul Taberei va circula până la sfârșitul anului
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Gabriela Firea: Metroul din Drumul Taberei va circula până la sfârșitul anului

Metroul din Drumul Taberei va circula până la sfârșitul anului, a dat asigurări Gabriela Firea, după o întâlnire cu Ministrul Transporturilor. Primarul Capitalei s-a întâlnit cu Răzvan Cuc și o serie de directori de regii și societăți de stat pentru evaluarea stadiului lucrărilor de utilitate publică din București și Ilfov.

De Mihai Niculescu,

Principalele subiecte de discuție abordate în urma întrevederii dintre Gabriela Firea și Răzvan Cuc au fost deschiderea Magistralei 5 Drumul Taberei – Pantelimon și stadiul lucrărilor la extinderea Șoselei de Centură a Capitalei.

Gabriela Firea a scris pe Facebook că a primit asigurări de la ministrul Transporturilor că Magistrala 5 se va deschide până la sfârșitul acestui an.

„Am primit asigurări din partea ministrului Transporturilor că până la sfârșitul anului magistrala M5 va fi dată în folosință, iar în ceea ce privește magistrala M6, domnul ministru Răzvan Cuc mi-a explicat că sunt în etapa de evaluare a ofertelor din cadrul licitației”, a spus edilul Capitalei.

La întâlnirea Gabrielei Firea cu ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, care a avut loc la Ministerul Transporturilor, au mai participat directorul CNAIR, Sorin Scarlat, directorul CFR, Constantin Axinia, directorul general Metrorex, Marin Aldea, reprezentanți ai autorităților locale din Ilfov, precum și parlamentari PSD de București, directori și specialiști din cadrul Primăriei Capitalei, a precizat Firea.

„Am discutat despre toate lucrările de infrastructură care afectează traficul rutier atât în București cât și în regiunea Ilfov. Este vorba despre centura Capitalei, proiectele de construire a pasajelor supraterane de la Domnești, Berceni, Olteniței și Mogoșoaia, lucrările de la metrou – magistralele M5 și M6, precum și despre calea ferată ce va lega Bucureștiul de Otopeni, lucrare care ar trebui finalizată până la începerea Campionatului European de Fotbal din 2020”, a mai arătat Primarul Capitalei.

Close
Închide
  Close