De Mihai Niculescu,

Principalele subiecte de discuție abordate în urma întrevederii dintre Gabriela Firea și Răzvan Cuc au fost deschiderea Magistralei 5 Drumul Taberei – Pantelimon și stadiul lucrărilor la extinderea Șoselei de Centură a Capitalei.

Gabriela Firea a scris pe Facebook că a primit asigurări de la ministrul Transporturilor că Magistrala 5 se va deschide până la sfârșitul acestui an.

„Am primit asigurări din partea ministrului Transporturilor că până la sfârșitul anului magistrala M5 va fi dată în folosință, iar în ceea ce privește magistrala M6, domnul ministru Răzvan Cuc mi-a explicat că sunt în etapa de evaluare a ofertelor din cadrul licitației”, a spus edilul Capitalei.

La întâlnirea Gabrielei Firea cu ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, care a avut loc la Ministerul Transporturilor, au mai participat directorul CNAIR, Sorin Scarlat, directorul CFR, Constantin Axinia, directorul general Metrorex, Marin Aldea, reprezentanți ai autorităților locale din Ilfov, precum și parlamentari PSD de București, directori și specialiști din cadrul Primăriei Capitalei, a precizat Firea.

„Am discutat despre toate lucrările de infrastructură care afectează traficul rutier atât în București cât și în regiunea Ilfov. Este vorba despre centura Capitalei, proiectele de construire a pasajelor supraterane de la Domnești, Berceni, Olteniței și Mogoșoaia, lucrările de la metrou – magistralele M5 și M6, precum și despre calea ferată ce va lega Bucureștiul de Otopeni, lucrare care ar trebui finalizată până la începerea Campionatului European de Fotbal din 2020”, a mai arătat Primarul Capitalei.

Citeşte şi:

Cum arată gardul cu brevet pe care Primăria Sectorului 6 îl cumpără de 12 ani de la aceeași firmă. Societatea a primit două noi contracte, de 6,4 milioane de lei

Ștrandul Moghioroș din București a fost închis! Zece persoane au ajuns la spital, după ce au acuzat că se simt rău

Gabriela Firea se ceartă cu Dacian Cioloș, pe Facebook, pentru proiectul privind interzicerea în Capitală a mașinilor care poluează: „Elev Cioloș, stai jos, nota 4!”

Lovitura dura pentru Daniel Dobre, antrenorul alături de care Simona a câștigat turneul de la Wimbledon
GSP.RO

Lovitura dura pentru Daniel Dobre, antrenorul alături de care Simona a câștigat turneul de la Wimbledon

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri