MENIU CAUTĂ
18 Iun. 2018 14:47

Gabriela Firea recunoaște că a greșit, în cazul Simonei Halep. Și-a cerut scuze față de ea

Distribuie
Gabriela Firea recunoaște că a greșit, în cazul Simonei Halep, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru RFI România. Astfel, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a recunoscut că a greșit alegând să-i înmâneze Simonei Halep cheia orașului și diploma de excelență în timpul manifestației de pe Arena Națională.
Edilul a precizat că momentul ar fi trebuit să aibă loc într-un cadru mai restrâns, după care Simona Halep să se fi dus singură la întâlnirea cu fanii săi de pe Arena Națională. Gabriela Firea și-a cerut scuze Simonei Halep și fanilor sportivei.
Gabriela Firea a fost huiduită pe Arena Națională, luni, 11 iunie, deși fusese avertizată să nu ia cuvântul.
Primarul Capitalei a părăsit în grabă stadionul, atunci.Vezi reacția Simonei când stadionul a huiduit-o pe Gabriela Firea și apoi află culisele evenimentului de pe Arena Națională'. Simona Halep n-a vrut să iasă de mână cu Gabriela Firea.De altfel, huiduielile la adresa primarului Gabriela Firea s-au auzit până în America.
Presa internațională a reflectat sosirea Simonei Halep în România (VIDEO).Ilie Năstase a comentat fluierăturile primite de Gabriela Firea: 'Dacă mă fluierau pe mine, le mulțumeam' / INTERVIUAu apărut și glume despre Gabriela Firea, după ce a fost huiduită pe Arena Națională. „După Kerber, Muguruza şi Stephens, Halep a eliminat-o şi pe Firea

'M-am tot gândit zilele acestea , am reflectat dacă a fost sau nu bine, dacă am procedat corect și am ajuns la o concluzie la care sper să ajungă cât mai multă lume : bunele intenții au existat încă din prima clipă – că nu a ieșit tocmai cum am dorit, într-adevăr, acesta este marele regret … Eu am avut cea mai bună intenție, dar rezultatul nu a fost cel dorit și este clar că am greșit, atât eu cât și echipa, pentru că într-un climat destul de tensionat cum era cel din București acum o săptămână și după mitingul PSD, era clar că nu era cel mai potrivit loc și moment să înmânez cheia orașului și diploma de excelență , după ce îi confersiem deja titlul de cetățean de onoare Simonei Halep în februarie, pe Arena Națională, acolo unde noi am organizat cu mare drag și cu tot sufletul întâlnirea Simonei cu fanii săi…E adevărat, eu am mers doar pe ideea că așa se procedează în toată Europa, așa se procedează și în America, văzusem și ca jurnalist astfel de evenimente… Toată dimineața de lunea trecută am fost criticată că nu mă organizez mai repede și mai bine pentru a organiza ceva deosebit pentru Simona și m-am gândit că voi fi acuzată de aroganță dacă nu merg acolo să înmânez și să plec – pentru că asta a fost și ideea – să înmânez cheia, să mă retrag și să urmeze tot showul pe care l-am pregătit . Nu a existat nici o secundă intenția de a rămâne eu în continuare la evenimentul Simonei Halep… Acum la rece putem să spunem orice, iar eu pot să spun că m-aș fi bucurat să fiu mai înțeleaptă sau mai prevăzătoare și să organizăm o ceremonie, să spunem, mai restrânsă, în cadrul Primăriei, la sediu sau poate la o altă locație, și apoi la Arenă să meargă doar Simona, bineînțeles că acum cu mintea de azi, știți cum e… mintea românului cea de pe urmă', a declarat – printre altele – Gabriela Firea la RFI România.


Citește și: EXCLUSIV/ Kempes s-a schimbat de când a devenit din nou tătic. Rockerul e topit după fiul său de 3 ani


Citește mai multe despre Gabriela Firea, cheia și premiu pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii