De Dragoș Tănase, Răzvan Mihalașcu,

Fostul premier susține că administrația Capitalei are nevoie de mai multă competență, nu doar de „măsuri populiste”.

„Nimic nu îi scoate mai tare din minți pe liderii USR-PLUS decât să vadă că proiectele propuse de mine sunt apreciate de cetățeni”

Primarul Capitalei, Gabriela Firea:

Primarul General îl atacă pe Dacian Cioloș și critică perioada în care acesta s-a aflat în fruntea guvernului. Mai mult, aceasta spune că, „deși a avut în mână puterea executivă a țării a stat cumințel în banca lui și nu a făcut nimic. (…) Niciun euro atras din fonduri europene, niciun metru de autostrada sau din centura Bucureștiului, n-a impulsionat construcția metroului din Drumul Taberei, n-a dat drumul la Pasajul Domnești, nimic, nimic”.

Firea e de părere că „cine nu muncește nu greșește”, suținând că Bucureștiul are cel mai ambițios plan de înnoire a parcului auto și că introducerea vinietelor pentru autoturismele poluante în centrul Capitalei este necesară.

„Aceste măsuri sunt absolut necesare dacă vrem ca în acest oraș să mai putem circula și respira iar orice folosire în scopuri politice a acestei teme denotă o demagogie fără margini.(…) Elev Cioloș, stai jos, nota 4! Pentru data viitoare fă-ți temele mai sârguincios. Te faci de râs”

Gabriela Firea, pe Facebook:

Liderul PLUS, Dacian Cioloș, a scris luni pe Facebook un mesaj în care critica proiectul primarului General și lipsa unor măsuri concrete pentru îmbunătățirea traficului din București.

„Doamna Firea vrea să interzică accesul liber în Capitală pentru orice mașină din afara zonei București-Ilfov. Chiar dacă e o mașină electrică. Și mai vrea taxă de acces în centru pentru mașinile cu motoare sub standardul de poluare Euro 3. Problema cu aceste măsuri este că sunt lipsite de coerență. Cam ca întreg mandatul doamnei Firea de până acum”

Dacian Cioloș, pe Facebook:

Citeşte şi:

Spațiul verde din București s-a înjumătățit față de 1990. Primăria Capitalei îl reglează „din pix”, Curtea de Conturi o contrazice cu cifre

Mașinile Patriarhiei Române, exceptate de la plata taxei pentru mașinile Euro 3 care intră în centrul Capitalei

Primăria Capitalei aduce argumente pentru vignieta pe poluare din centrul Bucureștiului. Capitala e pe locul șase în Europa la alterarea calității aerului

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 3 aprilie 2020. Gemenii au momentul lor de strălucire
HOROSCOP

Horoscop 3 aprilie 2020. Gemenii au momentul lor de strălucire