MENIU CAUTĂ
09 Dec. 2014 18:53

Gadgeturi care-ţi ţin de cald

Distribuie

Încălzitor de mână Zippo: 129 de lei, www.smuff.ro

Cu mâinile reci îţi pierzi dexteritatea şi frigul pune stăpânire pe tine mult mai repede. Soluţia? Un încălzitor de mână corespunzător, Zippo Hand Warmer. Acest dispozitiv, ce seamănă cu faimoasa brichetă, emite căldură fără flacără, bazându-se pe o tehnică numită ardere catalitică. Practic, este ca şi cum ai avea un şemineu în buzunare.

Pătură cu USB: 34 de dolari, www.perpetualkid.com

E frig în biroul unde munceşti şi nu te poţi concentra? O soluţie este USB Heating Blanket. Este o pătură care conţine un dispozitiv ce se încălzeşte şi emană căldură. Se conectează prin USB.

Jacheta ActiVHeat Brookstone: 179 de dolari, www.pcmag.com

Jacheta e dotată cu microelemente electrice care se încălzesc imediat şi e ideală pentru amatorii de sporturi de iarnă. Este confecţionată dintr-un material greu permeabil, antivânt, şi este reîncărcabilă.

Mănuşi Hi Call: 385 de lei, www.smuff.ro

Mănuşile touchscreen te ajută decisiv când vine frigul, iar utilizarea unui smartphone în timpul iernii nu mai este o experienţă atât de incomodă. Dar te-ai gândit vreodată cum ar fi să nu scoţi deloc telefonul când te sună cineva? Există o soluţie inedită: mănuşile touchscreen, create din piele fină şi cu tehnologie bluetooth, ce se transformă într-o clipă în extensia telefonului tău. Bluetooth-ul încorporat creează o conexiune wireless între telefon şi mănuşile fabricate din piele neagră, fină.

Mouse încălzitor: 17 dolari, www.usbgeek.com

Nu ai circulaţia periferică bună? Există un gadget care îţi încălzeşte imediat mâinile când este frig. E mouse- ul USB Warmer, care conţine un dispozitiv intern ce emite căldură de 40 de grade.
Așteptăm întrebări și sugestii la adresa de e-mail [email protected]

Comentarii