Mergi direct la conținut »
Mesajul genial publicat de Netflix cu câteva ore înainte de premiera sezonului 8 din „Game of Thrones”
Ştiri Libertatea > Ştiri > Mesajul genial publicat de Netflix cu câteva ore înainte de premiera sezonului 8 din „Game of Thrones”

Mesajul genial publicat de Netflix cu câteva ore înainte de premiera sezonului 8 din „Game of Thrones”

Mai sunt doar câteva ore până la cel mai important eveniment de televiziune al anului, lansarea sezonului 8 al serialului-fenomen „Game of Thrones”, produs de HBO. Netflix tratează cu umor premiera serialului produs de platforma cu care se află în concurență.

Cu doar câteva ore înainte de premiera ultimului sezon „Game of Thrones”, Netflix România a publicat pe Facebook un mesaj amuzant. „14 aprilie. Ziua oficială de vacanţă la Netflix. #GoT”, transmite platforma de streaming, pe rețeaua de socializare.

Sezonul 8 din „Game of Thrones” debutează pe 14 aprilie, după ora SUA, și o zi mai târziu, după ora României. Primul episod al serialului va fi difuzat pe 15 aprilie la ora 4 dimineața, ora României, pe HBO și HBO GO. Cei care nu reușesc să se trezească la acea oră și reușesc să „scape” de spoilere care vor circula pe internet, pot vedea episodul la ora 20, pe HBO. Sezonul 8 va avea șase episoade.

Reacția HBO a stârnit amuzamentul utilizatorilor:


Citește și: 

Close
Închide
  Close