Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

GALERIE FOTO| Gangsterii albanezi din Marea Britanie se laudă pe rețelele de socializare cu drogurile, armele și averile pe care le fac din afaceri ilegale

Membrii unei bande albaneze care inundă străzile din Marea Britanie cu cocaină se laudă cu faptele lor pe rețelele de socializare și publică imagini cu bani, droguri, arme și mașini scumpe, scrie Daily Mail.

Banda Hellbanizanz, cu sediul în Barking, estul Londrei, distribuie droguri în valoare de milioane de lire sterline în Marea Britanie în fiecare an.

Dar în loc să-și ascundă activitățile ilegale, așa cum fac alte bande, grupul își etalează online averea și armele online, strângând aproape 100.000 de fani.

Trei membri ai bandei au fost închiși, primind în total 42 de ani de închisoare în 2016, după ce poliția a confiscat de la ei droguri în valoare de 6 milioane de lire sterline și o mitralieră.

Dar teama închisorii nu pare să-i descurajeze pe cei aflați în libertate, aceștia postând în mod constant imagini pe pagina lor de Instagram. Ei se laud că au ajuns să controleze Londra și susțin că sunt „pregătiți de război” cu bandele rivale.

Bandele albaneze importă atât de multă cocaină în Marea Britanie, încât Agenția Națională a Criminalității susține că acestea au creat o serie de rețele în toate regiunile britanice. Unele bande folosesc copii mici pentru a scoate drogurile din Londra și a le duce în alte orașe liniștite și în alte zone ale țării.

Foto: Instagram/hellbaniaa


Citește și: 1.600 de euro câştigă, în medie, un angajat Metrorex. Salariații de la metrou amenință că opresc circulația în subteran, pentru salarii mai mari cu 42%


 

Close
Închide
  Close