Mergi direct la conținut »
Gardian din Penitenciarul Deva, înjunghiat cu o foarfecă de un deținut
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Gardian din Penitenciarul Deva, înjunghiat cu o foarfecă de un deținut

Gardian din Penitenciarul Deva, înjunghiat cu o foarfecă de un deținut

Un gardian din Penitenciarul Deva a fost înjunghiat, miercuri seară de către un deținut. Bărbatul închis în penitenciar a folosit o foarfecă cu care i-a provocat răni agentului din penitenciar.

De Mihai Niculescu,

UPDATE. Victima are trei înţepături în partea stângă, intercostal. Incidentul a avut loc cu puţin înainte de terminarea schimbului, în timp ce se derula o operaţiune de mutare a deţinutului într-o altă cameră de detenţie, a declarat, pentru Agerpres, liderul Sindicatului Independent „Vulturul”, Nicolae Grosu.

„Şeful de schimb a fost atacat de către deţinut cu o foarfecă şi înţepat de trei ori în partea stângă a corpului. A fost transportat la UPU Deva, unde a primit îngrijiri medicale şi i s-au făcut investigaţii şi analize medicale. Aşteptăm rezultatul acestora”, a spus Grosu. Starea victimei este stabilă

Din primele informații, agentul a fost atacat cu o foarfecă de către un deținut și a fost transportat la spital, relatează glasul-hd.ro.

Purtătorul de cuvânt al instituției, Lucian Feraru, a confirmat incidentul. În acest moment incidentul este anchetat iar gardianul este evaluat de medici.


Citește și: Cum a fost prins Marcel Lepa. Reconstituirea fugii și a capturării ucigașului polițistului Cristian Amariei


Close
Închide
  Close