De Maria Vlad,

Incident şocant petrecut la prima oră a dimineţii în Galaţi. Un echipaj SMURD a ajuns la o locuinţă din zona centrală a oraşului unde a fost găsit un tânăr de 26 de ani, împuşcat în gură.

Tânărul, de profesie hairstylist, a folosit un pistol cu bile de cauciuc, pe care îl deţinea legal, încercând să se sinucidă după o ceartă cu iubita sa. Vecinii spun că băiatul este un om echilibrat şi îl vedeau des cu prietena şi nici unul nu putea să creadă ce a putut face acesta în urma unei banale discuții mai aprinse între îndrăgostiţi.

,,E un băiat foarte bun, la locul lui. Acum, când am auzit, am rămas chiar mirat. Au mai avut necazuri, părinții i-au murit, stătea cu mătuşa. Şi pe unchi l-au găsit tot aşa, împuşcat, dar a murit, a lucrat în poliţie unchiul”, a spus Radu Chirilă, un vecin al familiei.

Tânărul, care a fost transportat la Spitalul de Urgenţă, a rămas internat, starea sa fiind, din fericire, una bună.

Din primele cercetări medicale a rezultat că starea sa nu este una gravă și că nu va avea nevoie nici de intervenție chirurgicală, semn că proiectilele din cauciuc nu au provocat leziuni grave.

”Bărbatul deţine în mod legal arma, din 2012, în scop de autoapărare, iar poliţiştii efectuează cercetări privind săvărşirea infracţiunii de uz de armă neletală fără drept”, a precizat Delia Rojojină, de la IPJ Galaţi.

Gigi Becali, dar de nuntă extravagant la nunta fiicei. Incredibil câți bani le-a dat mirilor! VIDEO
GSP.RO

Gigi Becali, dar de nuntă extravagant la nunta fiicei. Incredibil câți bani le-a dat mirilor! VIDEO

Horoscop 14 octombrie. O zodie are parte de momente intense
HOROSCOP

Horoscop 14 octombrie. O zodie are parte de momente intense