Mergi direct la conținut »
Gestul făcut de Regina Elisabeta pentru Meghan Markle. Lui Kate Middleton nu i-a permis acest lucru
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Gestul făcut de Regina Elisabeta pentru Meghan Markle. Lui Kate Middleton nu i-a permis acest lucru

Gestul făcut de Regina Elisabeta pentru Meghan Markle. Lui Kate Middleton nu i-a permis acest lucru

Regina Elisabeta a II-a a făcut un gest neașteptat pentru Meghan Markle, dându-i voie să facă un lucru pe care nici Prinţul Harry, nici William şi Kate Middleton nu au voie să-l facă. 

Se pare că pe lângă responsabilitățile foarte mari pe care le are, Meghan Markle are parte și de răsfăț din partea familiei regale.

Chiar dacă gurile rele spuneau că Regina Elisabeta nu a fost foarte încântată de alegerea făcută de nepotul ei, Prințul Harry, care a ales-o pe fosta actriță să-i devină soție, lucrurile par să nu fie chiar așa.

Regina Elisabeta a II-a i-a permis lui Meghan Markle ceva ce au voie să facă doar membrii seniori ai familiei regale, adică Prinţul Philip, Prinţul Charles şi Ducesa de Cornwall.

Ducesa de Sussex va avea dreptul de a merge cu trenul regal alături de Regină în vizita oficială pe care o vor face în Cheshire săptămâna viitoare, pentru a inaugura podul Mersey.

Vizita în Cheshire va fi pentru Meghan al doilea eveniment oficial de când a devenit soția prințului Harry. Primul eveniment la care a participat ca ducesă de Sussex a fost organizat în grădinile Palatului Buckingham în cadrul unor festivități ce au marcat a 70-a aniversare a prințului Charles.

Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit pe 19 mai, la Capela St. George de la Castelul Windsor. După nunta regală, cei doi și-au întârziat luna de miere pentru a participa la mai multe evenimente în Marea Britanie și în afara țării.


VIDEO/Colegii de generație și prietenii lui Alexandru Jula au depănat amintiri despre maestru. ”Soția prietenului meu”, melodia pe care Ceaușescu a scos-o de sub cenzură


Close
Închide
  Close