Mergi direct la conținut »
Gestul făcut de un profesor pentru a-și duce elevii pentru prima oară la cinematograf Galerie foto
5imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Gestul făcut de un profesor pentru a-și duce elevii pentru prima oară la cinematograf

Gestul făcut de un profesor pentru a-și duce elevii pentru prima oară la cinematograf

Un profesor din Guatemala a făcut un gest extraordinar de frumos pentru elevii săi. Acesta a strâns bani și i-a dus pe cei 26 de copii la cinema pentru prima oară la cinematograf, potrivit sdpnoticias.com.

De Daria Maria Diaconu,

Edwin Linares este un profesor din orașul Chiquimula, Guatemala. Acesta a vrut să le facă o surpriză elevilor săi la început de octombrie, când în Guatemala s-a sărbătorit Ziua Copilului. pe rețelele de socialixzare, profesorul a cerut ca personele care doresc să doneze bani pentru a-i putea duce la cinema pentru prima oară pe cei 26 de elevi ai săi.

„Puteți sponsoriza pentru ca ei să poată intra la film. Nu au televizoare acasă, nu pot vedea filme, vă imaginați ce fericiți ar fi dacă ar avea posibilitatea de a vedea un film pe marele ecran?”, a fost mesajul profesorului în mediul online.

Edwin Linares a reușit să le îndeplinească elevilor săi una dintre cele mai mari dorințe, astfel că i-a dus să vadă pentru prima oară un film pe marile ecrane. În plus, elevii au avut parte și de o masă specială și de o vizită la un centru spa din zonă, informează sdpnoticias.com.

Edwin Linares este profesor detașat la școala primară din regiune până în anul 2020. Elevii școlii sunt nevoiți să meargă zilnic câte două ore ca să ajungă la cursuri. Profesorul a atras atenția și asupra condițiilor precare de la școala unde învață copiii.

FOTO: Facebook

Close
Închide
  Close