De Petre Dobrescu,

„Nu am concluzii, a studiat dosarul, acele șapte volume pe care le-au studiat şi ceilalţi avocaţi. Vrea şi el să studieze dosarul. Nu a zis nimic”, a declarat Claudiu Lascoschi, avocatului Gheorghe Dincă, la ieşirea din DIICOT.

Potrivit apărătorului suspectului din Caracal, Dincă se aşteaptă să fie trimis în judecată, a informat Mediafax.

„Ştie – nu că ar putea fi pus în libertate, ci că urmează să fie trimis în judecată.

Cunoaşte procedura (care prevede numărul maxim de zile pe care un inculpat arestat preventiv le poate petrece în închisoare, n.r), dar aşteaptă să fie trimis în judecată, nu să fie pus în libertate, pentru că nici el, nici eu nu cred în aşa ceva.

Trimis în judecată va fi cu siguranţă, pentru că nu se poate altfel”, a mai anunţat Clausiu Lascoschi.

A început să citească mult

Este vorba despre articolul 23 din Constituţie (Libertatea individiuală), în cursul urmăririi penale arestarea preventivă se poate dispune pentru cel mult 30 de zile şi se poate prelungi cu câte cel mult 30 de zile, fără ca durata totală să depăşească „un termen rezonabil, şi nu mai mult de 180 de zile”.

În arest, Gheorghe Dincă are o stare de psihic mai bună şi a început să citească mult.

Gheorghe Dincă a fost arestat pe 27 iulie după ce a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi pe Luiza Melencu. La domiciliul acestuia au fost găsite rămăşiţe umane despre care INML a precizat, în urma analizelor, că sunt ale Alexandrei.

Rămăşiţele găsite în liziera pădurii din Caracal, despre care Dincă spune că sunt ale Luizei, au fost trimise în SUA pentru a fi analizate de FBI.

Citeşte şi:

Gheorghe Dincă a votat în închisoare la alegerile prezidențiale

Avocații familiilor Măceșanu și Melencu spun că Gheorghe Dincă ar putea fi eliberat

AUDIO | Coșmarul trăit de o femeie din Filiași după ce a urcat într-o mașină la ocazie. „Nu sunt Dincă. Doar te pup”

O luptătoare MMA, concurentă de la Survivor România, i-a dat un cap în gură. Decizia luată de organizatori după ce i-a spart nasul Războinicului Andrei
GSP.RO

O luptătoare MMA, concurentă de la Survivor România, i-a dat un cap în gură. Decizia luată de organizatori după ce i-a spart nasul Războinicului Andrei

Horoscop 19 februarie 2020. Racii încep să viseze cu ochii închiși
HOROSCOP

Horoscop 19 februarie 2020. Racii încep să viseze cu ochii închiși