Mergi direct la conținut »
Gheorghe Dincă, apărat cu mascații de furia oamenilor atunci când a fost dus la Caracal pentru reconstituire Galerie foto
5imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Gheorghe Dincă, apărat cu mascații de furia oamenilor atunci când a fost dus la Caracal pentru reconstituire

Gheorghe Dincă, apărat cu mascații de furia oamenilor atunci când a fost dus la Caracal pentru reconstituire

Gheorghe Dincă a fost dus, luni, la locuința lui din Caracal, pentru reconstruirea faptelor. Odată ajuns în fața curții în care Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu ar fi fost ucise, principalul suspect al crimelor a fost apărat cu mascații de furia oamenilor.

De Andreea Radu,

Mai mulți oameni s-au adunat astăzi lângă casa criminalului din Caracal. Ei au încercat să ajungă la mașina din care a coborât Gheorghe Dincă, dar suspectul era bine păzit de mascați, potrivit Mediafax.

Aflat la fața locului, bunicul Luizei Melencu a încercat să forţeze cordonul de jandarmi şi să ajungă în apropierea casei lui Dincă. Omul nu a reușit să treacă, acuzându-i pe jandarmi că sunt „criminali plătiţi de stat să nu-şi facă datoria”.

La casa lui Gheorghe Dincă au ajuns și vecinii Alexandrei Măceşanu, care au început să îl huiduie pe bărbat.

Două femei de peste 60 de ani au încercat să ajungă la Dincă, dar au fost oprite de mascaţi.

„De ce îl apăraţi? Nu se poate aşa ceva!”, au strigat femeile. Una dintre femei a declarat că vrea să îl vadă pe Dincă şi să pună mâna pe el: „Nu l-am văzut. Vreau să îl văd să pun mâna pe el, să văd dacă mie, femeie la 67 de ani, îmi face ceva? Cum a putut, cum a putut să se atingă de un copil aşa de pur, cu mintea lui bolnavă”, a spus ea.

Reconstituirea urmează să se realizeze astăzi și mâine. În prima zi, anchetatorii și Dincă vor parcurge și vor reface pas cu pas traseul parcurs de bărbat din momentul în care a luat-o pe Alexandra la ocazie. În cea de-a doua zi urmează să fie reconstituite faptele ce o privesc pe Luiza.

Gheorghe Dincă a fost transferat încă de sâmbătă în Arestul Poliţiei Olt, pentru a participa la reconstituirea crimelor pe care spune că le-a comis în casa sa.

Jurnalista Libertatea Adriana Oprea a fost invitată la emisiunea Adriana Nedelea LA FIX și a vorbit despre crimele de la Caracal și ce s-a schimbat de când Alexandra a sunat la 112. Urmăriți VIDEO:

Citeşte şi:

Procurorii încep reconstituirea în cazul crimelor din Caracal. Gheorghe Dincă, în locul în care a atacat-o pe Alexandra

De ce amână anchetatorii expertiza psihiatrică și testul poligraf în cazul lui Gheorghe Dincă

Cumpănașu vrea să știe dacă Gheorghe Dincă era apt sexual. „Credem că altcineva a fost în casă, nu el a violat-o pe Alexandra”

Interogatoriul lui Gheorghe Dincă a fost întrerupt de procurorul de caz. Discuții aprinse între avocatul familiei Melencu și cel din oficiu

Ce a făcut Luiza Melencu cu 24 de ore înainte să dispară. Familia fetei își amintește ultima convorbire telefonică avută cu ea: „Hai, tati, că a oprit o mașină să mă ia. Vorbim acasă”

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă
HOROSCOP

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă

Close
Închide
  Close