MENIU CAUTĂ
06 Iun. 2018 12:41 , de Delia Chilianu

Un producător de telefoane lansează ghidul utilizării smartphone-urilor la nunți. Iată ce sfaturi oferă

Distribuie

Telefoanele mobile au ajuns să fie folosite aproape oriunde și oricând. Multe persoane se culcă și se trezesc cu smartphone-ul în mână. Pe măsură ce comunicarea și exprimarea personală au evoluat, modalitatea în care folosim smartphone-urile s-a schimbat.

Cum sezonul nunților și al petrecerilor se apropie cu pași grăbiți, reprezentanții Samsung Electronics România s-au gândit să lanseze un ghid cu sfaturi utile pentru evenimentele memorabile din viață.

1. Evită să faci fotografii în timpul ceremoniei. De cele mai multe ori există un fotograf profesionist care face asta. Bucură-te de momentele unice și ține telefonul în buzunar, pe mod silențios.

2. Momentul finalizării cununiei civile reprezintă oportunitatea perfectă pentru a face poze. Iar fiecare invitat își dorește să facă o fotografie cu telefonul său mobil. Împrăștierea de confetti, orez sau petale de flori poate fi clipă perfectă pentru a încerca funcții de genul celor Slow-Motion.

3. Petrecerea propriu-zisă este prilej de „selfie'. În timp ce mirele și mireasa își schimbă hainele sau fac fotografii cu invitații, selfie-urile cu prietenii sunt obligatorii pentru a fi partajate pe Facebook sau Instagram. Însă nu uita să te oprești din a-ți face selfie-uri când mirii își fac intrarea în salonul de nuntă sau la primul dans.

4. Orice ai face, nu sta cu smartphone-ul pe masă. Încearcă să porți o conversație cu cei de la masa ta, iar dacă lucrurile devin plictisitoare, atunci poți pleca în orice moment, motivând că trebuie să suni pe cineva.

5. Tăierea tortului este un alt eveniment pe care nu-l poți rata! Acesta poate fi o oportunitate de a surprinde o fotografie originală, mai ales dacă alegi un unghi interesant. De exemplu, poți fotografia mirele și mireasa de la spate, cu tortul în prim-plan, pentru a crea o imagine unică.

6. În timpul petrecerii ai ocazia să realizezi cele mai frumoase fotografii cu ajutorul funcției low-light. Iar dacă vrei să distribui imaginile respective pe rețelele de socializare, verifică cu cei care apar în ele dacă este în regulă, pentru a evita situațiile neplăcute.

7. Dacă mergi la after-party, este absolut necesar să captezi cele mai amuzante momente. Dar nu le distribui decât în dimineața următoare, după ce ți-ai servit cafeaua și aspirina de rigoare.

CITEȘTE ȘI:

ANALIZĂ. 1.100 de români au fost opriți din drumul lor spre visul canadian. Solicitanții de azil tensionează relațiile dintre România și Canada, la doar șase luni de la ridicarea vizelor

Comentarii