Mergi direct la conținut »
Ghinionul s-a ținut scai de el: o mașină l-a lovit mortal. Anterior, el a stat 12 ani în pușcărie degeaba!
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Ghinionul s-a ținut scai de el: o mașină l-a lovit mortal. Anterior, el a stat 12 ani în pușcărie degeaba!

Un australian a fost urmărit de ghinion toată viața. Andrew Mallard a fost arestat în 1994 pentru o crimă pe care n-a comis-o și a petrecut 12 ani după gratii degeaba. A primit daune de peste 3 milioane de dolari, dar, după 13 ani, a murit! Andrew Mallard a încetat din viață ieri, la vârsta de 57 de ani, după ce a fost lovit de o mașină în Los Angeles.

Andrew Mallard s-a născut în Anglia, pe 16 august 1962, dar în 1962 familia lui a emigrat la Perth. El a fost un neadaptat social, un consumator înrăit de marijuana.

Pe 23 mai 1994, o femeie, Pamela Lawrence, a fost ucisă cu bestialitate în magazinul de bijuterii pe care îl deținea. În aceeași zi, Andrew Mallard a fost arestat pentru furt din apartamentul prietenului fostei sale iubite. El a fost eliberat cu puțin timp înainte de crima comisă împotriva Pamelei Lawrence și s-a dus fix în zona în care aceasta avea magazinul.

El a fost considerat principalul suspect și a fost dus la interogatorii. Asupra lui n-au fost găsite arme, pe hainele lui nu s-a găsit nicio pată de sânge, dar a fost arestat și condamnat la închisoare pe viață pe baza a două „probe”: prima – o notiță din timpul interogatoriului în care el și-ar fi recunoscut crima, dar pe care n-a semnat-o și n-a recunoscut-o niciodată.

În urmă cu 10 ani a primit 3,25 milioane de dolari drept despăgubiri

Și a doua un fragment video din interogatoriu în care ar fi spus că este posibil să fi comis crima.

El a fost condamnat la închisoare pe viață. În 2005, apelul lui la rejudecarea cazului a fost acceptat. Pe 20 februarie 2006, după ce s-a constatat că arestarea lui a fost o greșeală, Andrew Mallard a fost eliberat.

Cazul Floyd de România. Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat
Recomandări
Cazul Floyd de România. Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat
 

El a dat în judecată statul australian și a primit, în 2009, o compensație de 3,25 milioane de dolari. Omul a fugit din Australia și s-a stabilit în SUA. Fix 13 ani s-a bucurat de libertate. Pe 18 aprilie, el a fost lovit mortal de o mașină. Andrew Mallard avea doar 56 de ani.

„Poliția a constatat decesul domnului Mallard. I-am anunțat rudele din Australia despre tragica dispariție. transmitem condoleanțe familiei”, au spus reprezentanții poliției din Los Angeles, a notat watoday.com.au.

Nu se cunosc prea multe detalii despre condițiile în care și-a pierdut viața Andrew Mallard.


După moartea de meningită a elevei de 18 ani de la „Lazăr”, toată clasa ei a fost trecută preventiv pe antibiotice

Close
Închide
  Close