Mergi direct la conținut »
Giulia Anghelescu și-a serbat copiii cu o petrecere de neuitat. „Am avut cel mai bun organizator de evenimente, fetița mea”
Ştiri Libertatea > Ştiri > Giulia Anghelescu și-a serbat copiii cu o petrecere de neuitat. „Am avut cel mai bun organizator de evenimente, fetița mea”

Giulia Anghelescu și-a serbat copiii cu o petrecere de neuitat. „Am avut cel mai bun organizator de evenimente, fetița mea”

Giulia Anghelescu a organizat o petrecere de neuitat cu ocazia zilelor de naștere ale celor doi copii ai săi. Sabina Antonia a împlinit șapte ani pe 7 aprilie, iar Eduard Mikael împlinește 4 ani pe 18 aprilie, astfel că au avut parte de o zi de neuitat alături de părinți și de cei mai buni prieteni ai lor.

Împreună au ales ca petrecerea să aibă loc în locul lor de joacă preferat din București, în  Orășelul Copiilor. Acolo au închiriat spațiul de distracții pentru copii, de 1000 de metri pătrați, unde s-au bucurat de atracțiile pe care le iubesc cei mici. Sabina Antonia și Eduard Mikael s-au jucat în Mini City, un oraș în miniatură, cu case colorate, supermarket, oficiu poștal, bancă, pizzerie, chiar și cabinet veterinar.

După o porție sănătoasă de joacă, cei mici s-au retras alături de părinții lor în zona de mese unde au avut parte de un prânz delicios. Momentul culminant l-a reprezentat aducerea torturilor personalizate.

„Anul acesta Antonia și Mika și-au dorit cea mai tare petrecere. Recunosc că am avut cel mai bun organizator de evenimente, fetița mea, Antonia, deoarece ea s-a ocupat de aproape tot, de la textul de pe invitație până la meniu. În ceea ce privește locația, Antonia și-a dorit ca petrecerea să aiba loc la castel (…)”, povestește Giulia.

Citește și

EXPERIMENT ȘOCANT. Cum reacționează românii când sunt martori la o situație de discriminare și hărțuire – VIDEO

 

 

Close
Închide
  Close