MENIU CAUTĂ
12 Iul. 2018 16:41 , de Raluca Diaconu

Gorghiu despre Dragnea: profil de obsedat, care visează de dimineață până seară Codurile penale

Distribuie

Senatorul PNL de Timiș Alina Gorghiu spune despre Liviu Dragnea că are un profil de om bolnav, de obsedat, care visează de dimineață până seară Legile justiției și Codurile penale. Gorghiu spune că a văzut ce reacții au apărut după ce Liviu Dragnea a participat, miercuri seară, la o emisiune televizată și a ajuns la concluzia că președintele Camerei Deputaților este un om bolnav, obsedat.

„Eu am crezut, când am deschis televizorul de dimineață, că și-a dedicat o oră întreagă aseară, în emisiunea la care a participat, pentru Klaus Iohannis. A vorbit exclusiv despre președintele României. Evident că asta nu înseamnă un profil de om de stat, de om care conduce majoritatea parlamentară și, indirect, Guvernul României, ci este un profil de om bolnav, de obsedat”, a declarat senatorul PNL.

Alina Gorghiu a punctat că spune acest lucru pentru că sunt colegi ai liderului social-democrat Liviu Dragnea care încă îl mai sprijină și care ar trebui să fie „îngrijorați de genul acesta de reacție”.

„Există scuze, evident, dar nu suficiente pentru a justifica comportamentul său. A făcut chiar domnia sa public faptul că mai are două dosare penale care urmează să fie supuse analizei pentru redeschidere, unul pe numele Dragnea, unul pentru compania prin care a devalizat jumătate din România, și anume TelDrum, în septembrie”, a declarat senatorul PNL.

Alina Gorghiu spune că Dragnea simte o presiune foarte mare, pentru că se știe vinovat și că tot ceea ce face este să amenințe lumea. Mai mult, parlamentarul liberal crede că al treilea om în stat visează de dimineață până seara la Legile justiției și la Codurile penale.

„Deci presiunea pe Liviu Dragnea este una foarte mare și el, știindu-se vinovat de aceste lucruri, nu are de ales decât să amenințe pe toată lumea de dimineață până seară. Așa face un om care simte fiorul finalului. Rațiunea și echilibrul nu sunt, din punctul meu de vedere, compatibile cu profilul lui Liviu Dragnea, iar problemele lui nu au rezolvare, indiferent cât de mult ar amenința cu suspendarea pe actualul președinte al României”, afirmă Alina Gorghiu.

Ea spune că aseară a văzut o nuanță, și anume că nu doar pe Klaus Iohannis îl amenință, face acest lucru de un an și jumătate, ci a văzut și o amenințare voalată la adresa lui Călin Popescu-Tăriceanu.

„Pentru că miza lui absolută este să se emită acel act numit ordonanță de urgență pe Legile justiției și Codurile penale. Cred că visează de dimineață până seară acest lucru. N-am să-l rog să înceteze, pentru că ce ne-am mai face în România? Despre ce am mai vorbi dacă nu despre un comportament dezechilibrat al unuia dintre cei mai puternici oameni din România”, a conchis Gorghiu.

Citește și:Tensiuni mari la NATO. Trump le cere aliaților să crească bugetele pentru apărare la 2% acum, nu până în 2024

Citește mai multe despre gorghiu pe Libertatea.

Comentarii