Unui britanic excentric, fiul unor milionari, i-a placut atat de mult „Jurassic Park”, incat si-a reamenajat complet gradina din spatele casei, astfel incat sa arate exact ca in film.
Andy Simpson (17 ani) a facut o mare pasiune pentru filmul „Jurassic Park”, realizat de Steven Spielberg in 1993 si recompensat cu trei premii Oscar. „Mi-a placut asa de mult, incat am decis ca trebuie sa am si eu dinozauri si vegetatie exact ca in productia cinematografica. Ma refer la prima parte a filmului, pentru ca nu prea mi-a placut continuarea realizata mai tarziu. Cred ca nu este la fel de reusita”, spune britanicul. Simpson, din orasul englez York, si-a convins parintii sa cheltuiasca mai multe mii de dolari ca sa-si vada visul cu ochii. Dupa doi ani de zile, timp in care in spatele casei a fost un adevarat santier, Simpson si-a inaugurat, in sfarsit, parcul.
Sute de locuitori din oras s-au inghesuit sa viziteze gradina transformata intr-un adevarat muzeu. Ei au ramas cu gura cascata cand au vazut scheletele de dinozaur in marime naturala, realizate de specialisti din material plastic, „raul” involburat care curge pe o distanta de sase metri printre plantele uriase si ecranul gigantic, pe care este proiectat filmul „Jurassic Park” in fiecare seara. Nu lipsesc difuzoarele ascunse in vegetatie si care emit sunete scoase de dinozauri, astfel incat sa dea impresia vizitatorilor ca, intr-adevar, sunt pe punctul de a fi atacati de animale. Fumul invaluie aleile luminate de torte.
„Am avut nevoie de zece ori mai putini bani ca sa amenajez parcul, comparativ cu investitia facuta pentru realizarea decorurilor din filmul lui Spielberg. Sper ca gradina mea, de care ma simt atat de mandru, va infricosa si va amuza oamenii in acelasi timp. Intentionez sa donez toti banii obtinuti din vanzarea biletelor unor organizatii de caritate din York”, spune Andy Simpson.

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă