De Mihai Niculescu,

„Mesajul venit din Parlament demonstrează clar că ordinul de ministru este istorie în acest moment. F.O.R.T. anunță public reluarea activității de transport, în întreaga țara, începand cu ora 14.00” au precizat reprezentanții FORT.

Deputatul PSD Sorin Bota a declarat pentru Libertatea că ministrul Lucian Șova a fost chemat, marți, la audieri în Comisia pentru Transporturi, ocazie cu care se va discuta despre nemulțumirile transportatorilor.


Știrea inițială

Circulația autocarelor și microbuzelor a fost dată peste cap, joi. Inițial transportatorii au anunțat că niciun microbuz ori autobuz nu va ieși pe traseu, însă unul din sindicate se răzgândise. COTAR, care reunește șoferii de taxi și maxi-taxi, le-a cerut șoferilor să preia pasagerii, menționând că încearcă rezolvarea problemelor într-o întrevedere cu premierul Viorica Dăncilă.

Județele Mureş, Vaslui, Iaşi, Vrancea, Giurgiu, Botoşani, Gorj, Galaţi, Vâlcea, Hunedoara, Călăraşi, Neamţ, Braşov şi Constanţa sunt județele unde transportatorii nu au mai ieșit pe traseu, joi, potrivit observator.tv.

Transportatorii sunt nemulțumiți de un ordin al ministrului transporturilor Lucian Șova, care impune reguli mult mai dure pentru obținerea licențelor de trasnport și spun că acesta modifică regulile jocului în timpul jocului, în condițiile în care patronii de firme au făcut investiții majore în autobuze și microbuze.

Sursa foto: observator.tv


Respins de femeia pe care o iubea, un bărbat din Timișoara a făcut un gest care i-a adus DIICOT-ul pe cap


 

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter
GSP.RO

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter

Horoscop 28 ianuarie 2020. Capricornii au destule probleme urgente de rezolvat
HOROSCOP

Horoscop 28 ianuarie 2020. Capricornii au destule probleme urgente de rezolvat