Mergi direct la conținut »
Prăpăd după ce a plouat cu grindină în Dâmbovița. Acoperișuri smulse de vânt în Sibiu
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Prăpăd după ce a plouat cu grindină în Dâmbovița. Acoperișuri smulse de vânt în Sibiu

După caniculă, a plouat cu grindină în Dâmbovița, spre suprinderea oamenilor care nu se așteptau să vadă bucăți mai mari decât oul de prepeliță. Vremea rea a făcut prăpăd și în județul Sibiu. În Avrig, furtuna puternică a spulberat acoperișurile mai multor blocuri.

Schimbarea vremii i-a luat prin suprindere și pe meteorologi care nu au anunțat că grindina va lovi, duminică, județul Dâmbovița. Oamenii de pe Valea Dâmboviței, Voinești și Gemenea s-au crucit, după ce au văzut cum bucăți de gheață mai mari decât oul de prepeliță cad din cer, notează reporterpenet.ro.


Citește și Imagini incendiare cu Cristina Dorobanțu în costum de baie. Finalista de la „Bravo, ai stil” a atras toate privirile în Mykonos


A plouat cu grindină și în zonele muntoase. Mai mulți turiști au fost nevoiți să se oprească din drum, după ce geamurile mașinii lor au fost sparte de gheață, în apropiere de Moroieni.

Grindină în Dâmbovița și acoperișuri smulse de furtuni în Avrig, județul Sibiu

Avrig a fost afectat din cauza furtunii puternice care s-a abătut duminică asupra orașului. Acoperișurile mai multe blocuri au fost smulse de vântul puternic, scrie oradesibiu.ro.

„Uitați ce s-a întâmplat ieri după o ploaie de un sfert de oră în Avrig. Zburau plăcile de pe bloc efectiv. Așa ceva nu s-a mai petrecut în Avrig”, a scris un localnic care a filmat imagile din timpul vijeliei.

Doar șansa a făcut ca nimeni să nu fie rănit.


Citește și EXCLUSIV/ Ea este noua femeie din viața lui Dan Bittman. Au decis să nu mai ascundă relația


 

Close
Închide
  Close