MENIU CAUTĂ
07 Iun. 2004 21:00

Guvernantii afirma ca stau mai bine decat in 2000

Distribuie

primul tur”, a declarat vicepresedintele PSD Miron Mitrea, adaugand ca si la sectoare s-ar fi asteptat sa castige cel putin doua primarii din primul tur.
Luat in ansamblu, conducerea PSD este multumita de rezultatele inregistrate in primul tur al alegerilor locale. in comparatie cu anul 2000, Miron Mitrea spune ca partidul a castigat mai mult.
in cazul consilierilor judeteni, PSD a castigat cu 5% mai mult, 8% mai multi consilieri locali si 6% mai multi primari. Din primul tur, PSD a castigat 444 de primari, sperand ca cifra sa fie mai mare dupa turul doi. in ceea ce priveste lipsa membrilor si a simpatizantilor la vot, Miron Mitrea spune ca vina apartine doar conducerii partidului. „Nu au iesit la vot asa cum ne-am fi dorit, cum este cazul Bucurestiului. Vina nu este decat a noastra. N-am stiut sa ne motivam electoratul. Nu ne-am scos electoratul la vot. Vom face o analiza dupa terminarea alegerilor. in cazul sectoarelor, votul politic a trecut peste votul de persoane”, a mai declarat Mitrea.
Liderul PSD spune ca in cazul candidatului la Primaria Cluj, Ioan Rus, partidul are deja o strategie pe care n-o poate face publica si este sigur ca vor castiga.

Comentarii