De Petre Dobrescu,

Ducii de Sussex au înregistrat încă din decembrie anul trecut marca Sussex Royal, ca fundație sub umbrela căreia ar fi urmat să editeze reviste, să pună în vânzare cărți poștale, haine și încălțăminte, să inițieze campanii de strângeri de fonduri în scop caritabil și să conducă grupuri de sprijin emoțional.

Ducii de Sussex au primit o lovitură grea de la regina Marii Britanii

Titulatura, folosită până acum de Harry și Meghan pe Instagram și pe site-ul lor oficial, sussexroyal.com, le-ar fi adus bani frumoși celor doi, au estimat experții.

Regina Marii Britanii le-a dat însă planurile peste cap ducilor care au ales, luna trecută, să se retragă din familia regală și să devină independenți financiar.

Regina Elisabeta a II-a le retrage nepotului său și soției acestuia dreptul de a folosi titulatura “Royal”

Presa britanică notează că oficiali de la Palatul Buckingham urmează să anunțe decizia suveranei de a le interzice nepotului său și soției acestuia să mai folosească titulatura “royal”, adică regal, pentru că “nu li se mai cuvine”.

Decizia le-ar fi fost comunicată deja celor doi, dar surse din apropierea lor spun că Harry și Meghan încă speră ca regina să se răzgândească.

Fotografii: Hepta

Citeşte şi:

Tânără operată de alt chirurg decât i se promisese: „Am fost un experiment. Nu credeam că se mai învaţă medicină pe noi, fără să ştim”

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019

Al doilea român infectat cu coronavirus pe nava Diamond Princess, confirmat de MAE. Care este starea sa de sănătate

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine