Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | Hotelul care a rămas fără sute de clienţi după moartea bizară a doi soţi, la câteva ore distanţă

FOTO | Hotelul care a rămas fără sute de clienţi după moartea bizară a doi soţi, la câteva ore distanţă

Drama cuplului care stătea la Hotelul Steigenberger Aqua Magic din Hurghada, Egipt, face înconjurul lumii. La câteva ore după ce britanicul John Cooper, 69 de ani, a făcut un infarct și a murit, soția lui, Susan, 64 de ani, a murit și ea de durere că și-a pierdut partenerul de viață. 

Compania internațională de turism Thomas Cook a retras, ca măsură de precauție, sute de clienți din hotelul din Egipt după moartea cuplului britanic, potrivit mirror.co.uk.

John Cooper a suferit un atac de cord și a fost transportat la Spitalul Hurghada, dar nu a mai putut să fie salvat. Soția lui ar fi fost atât de copleșită de pierderea suferită încât a murit câteva ore mai târziu, a relatat Dr. Maged Eledawy, directorul spitalului.

Cu toate acestea, prietenii cuplului se tem că moartea celor doi a survenit în urma nivelului mare de monoxid de carbon. Potrivit acestora, fiica britanicilor, Kelly Ormerod, 40 de ani, s-a simțit de asemenea rău.

„Nimeni nu poate fi sigur până la examinarea medicilor legiști. Unii oameni au auzit că fata s-a simțit rău și ieșit să ia o gură de aer. Când s-a întors, părinții ei erau morți.”, a spus unul dintre prieteni.

 

Agenția de turism a transmis că împrejurările legate de moartea cuplului nu sunt clare și că evacuează 301 de clienți din hotel.

„Suntem profund întristați de moartea tragică a doi dintre clienții noștri. Am primit, de asemenea, rapoarte suplimentare despre faptul că mai mulți oaspeți ar fi bolnavi. Siguranța este întotdeauna prima noastră prioritate”, a transmis agenția de turism.

 

Clienților li s-a oferit cazare alternativă sau opțiunea de a se întoarce acasă. De asemenea, agenția a anulat vacanțele la hotel pentru următoarele patru săptămâni, deoarece hotelul și autoritățile vor lucra împreună pentru a descoperi circumstanțele în care s-au petrecut decesele.

Sursă foto Facebook Steigenberger Aqua Magic hotel. 


Un bătrân de 94 de ani participă, de șapte ani, la toate ședințele de consiliu de la Primăria Capitalei. Și-a notat prezența într-un caiet


 

 
 
Close
Close
Închide