De Paul Tecuceanu,

„În noaptea de 19/20.05.2020, polițiștii au prins în flagrant șapte bărbați cu vârste cuprinse între 16 și 46 ani, din județul Covasna, în timp ce încercau să sustragă bunuri dintr-o hală a unei societăți comerciale situată pe raza municipiului Brașov. Echipe mixte formate din polițiști din cadrul I.P.J. Brașov – Secția 1 Poliție Rurală Feldiaora, Biroul de Investigații Criminale, Secțiile 1–5 Poliție, Serviciul Criminalistic și Serviciul pentru Acțiuni Speciale, au pus în aplicare 8 mandate de percheziție la locuințele bărbaților situate în județul Covasna, ocazie cu care au fost identificate și ridicate mai multe mijloace de probă“, a anunțat Poliția Brașov.

Conform sursei citate, la cercetări, anchetatorii au stabilit faptul că suspecții ar fi autorii altor infracțiuni de tâlhărie și furt calificat. Cu fețele acoperite, aceștia ar fi pătruns într-o stână amplasată pe raza localității Sânpetru, unde ar fi agresat fizic o persoană, iar ulterior ar fi sustras bunuri, animale domestice, precum și sume de bani.

De asemenea, hoții ar fi pătruns și în interiorul a două imobile din municipiul Brașov, de unde ar fi sustras mai multe bunuri.

Pe numele a cinci dintre bărbați, Judecătoria Brașov a emis mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile. Pentru ceilalți doi, s-a dispus măsura controlului judiciar.

Citeşte şi:

Cum arată lupta cu COVID-19 într-un spital din Chicago. Asistentă medicală româncă: „Am crezut că sunt condamnată la moarte. Acum, vrem să privim lucrurile altfel”

Iubirea de oameni, mai presus decât frica de coronavirus. Povestea unei femei din Bârlad, ”îngerul păzitor” al celor bătrâni și necăjiți

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO
Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor
HOROSCOP
Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor